BurcuY Pnr_jr oh çok şükür canım kavuştun yavruna 🙏 size bakıyorum bende fırsat buldukça kimler doğurdu diye merak ettim
Nerm7n Kızlar benimde şimdi uyandığımda suyum geldi. Doktorumu aradım. Yeni geldiyse acele etme evde geçir dedi. Şimdi duş alıcam yemek kahvaltı yapıp gidicez. Dua edinde hayırlısı ile atlatayım bugün 🙏🏻🙏🏻 Pnr_jr Tiredmother Ve okuyan herkes
BurcuY Nerm7n bence evde geçirme kuzu ben gittim hemen kızım kakasını yapmaya başlamış git bence hemen Allah sağlıkla bi avazda kurtarsın inşallah 🙏
BurcuY Nerm7n bence evde geçirme kuzu ben gittim hemen kızım kakasını yapmaya başlamış git bence hemen Allah sağlıkla bi avazda kurtarsın inşallah 🙏
Tiredmother Nerm7n yaaa çok sevindim kendim gelmiş gibi heyecanlandım valla 😄 bi avazda kurtul inşallah dualarım seninle bana da dua et 🙏🏻
edagoktug53 Nerm7n hakkında hayırlısı olsun. Yeterki yavruna sağlıcakla kavuş. Sezeryanda bir doğum şekli. Sakın moralini bozma
MiniAzra Nerm7n sancim var diye cati muane yapıldı ama şuan pembe akintim var ondan mi acaba yoksa nisan mi
MiniAzra Hilalaslankumcu sancim var diye cati muane yapıldı ama şuan pembe akintim var ondan mi acaba yoksa nisan mi
Anonimane_150 Hilalaslankumcu canım 13:37de aldım kucagıma. Çok zorlandım iri bebekti kafasında tam yerleşmemişti inmemişti. Ama toplasan cok agır sancıları 1.bucuk saatte çektimsonra doğdu ama yırtıklarım cok oldu😔