Nerm7n Tiredmother Yok anam nerdeee şimdi kayınvalidem de onu soruyordu😅 Hiç ağrın sızın vs bişey yok mu gelen giden diye 😂 Dedim dövülmüş hissediyorum başka hiç bir şey yok dedim😂
Asel2019 Pnr_jr çok zorlandın mı canım tam belli değil ama bebgim kafasını kanala sokmamış bi türlü Cuma tekrar kontrolm var eğer hala sokmadıysa sanrm sezeryan olacm bu zaman kadar hayırlısı olsun diyordum ama korkmaya başladım açıkcası
Pnr_jr Asel2019 Korkma . Spinal çok iyi. Sadece 6 saat filan Sonra karnın küçülmeyen türdendir o zorlicak hepsi o
Hilalaslankumcu Tiredmother aynen ya sancıyı stresi cekipte sezeryan olması çok üzücü olur 🙄 ama bugün benim sancılarım başladı sanki Değişik hissediyorum 🤭
Tiredmother Hilalaslankumcu bende kasıklarımda ağrı hissediyorum biraz hareketlerde biraz azaldı gibi beni gören karnın çok düşmüüüş diyo da artık yorum yapamıyorum 40 a giricem bi zahmet düşsün daha ne kadar kalacak içimde en fazla 😂
Hilalaslankumcu Büyün gece uyku yok adet sancısı gibi bi giriyor eşimi telaşe kaptırmamak için zor duruyorum ama düzenli değil bi 10 dk arayla bazen yarım saat ama sancı yokken bebek çok hareketli oluyor böyle olan var mı
Tiredmother Hilalaslankumcu aynıyım ya valla aşağıya zorlanıyorum sanki Bebek toplanıp duruyo ama ilk Doğum olduğundan anlayamıyorum ki nasıl bi sancı
Hilalaslankumcu Tiredmother adet sancımla aynı şuan ama 30 sn falan sürüyor bırakıyor ama düzenli değil
Tiredmother Hilalaslankumcu aynen benimde öyle gaz sancısına da benziyo adet sancısına da sürekli idrara çıkasım var gitsem bir iki damla. Annem peçeteye biraz zeytinyağı damlat çamaşırının arasına koy dedi onu yaptım öyle dolanıyorum evde yatamadım hareketlendiği zaman zorlanıyorum🤦🏻♀️
Tiredmother Hilalaslankumcu nişan flan da gelmediği için boşa da heveslendirmek istemiyorum kendimi ya 🤦🏻♀️
Hilalaslankumcu Tiredmother zeytinyağı ne işe yarıyor acaba. Bende kalktım bi kaç tur dolandım dolanmak iyi geliyor ne zaman gitmeliyiz hastaneye ya stres oldum benim hastane 2 saat uzaklıkta 🙄