Tiredmother Hilalaslankumcu yok canım yok yalancı sancılarla kıvranıyoruz hepimiz 😄 dün adet sancısı gibi sancım oldu benim bacaklarım hafif kasıklarım ağrır adette öyle olunca sevindim bi kalktım hemen yürüyüşe gittim merdivene başladım artsın diye 😄 ama nafile geceye geçti. Şimdi yine başladı yatıyorum valla hanımefendi için elimden geleni yaptım yattığım yerde gelsin çok yoruldum doğunca bakacak dermanım kalmadı artık😂
Tiredmother Hilalaslankumcu tek korkum 42 dolana kadar bekleyip sezaryen olması. Olacaksa şimdi olsun 2 haftaya büyür bebek😂
Hilalaslankumcu Tiredmother aynen ya sancıyı stresi cekipte sezeryan olması çok üzücü olur 🙄 ama bugün benim sancılarım başladı sanki Değişik hissediyorum 🤭
Serifeehorasan Tiredmother canımm yoğunmuş araştırmalarım sonucunda bi fitil buldum propess rahim ağzını yumuşatıp açılma sağlıyormuş olmassa 3,5 alalım da ☺️Anca gelir bizimkiler tabi eczanede felan satılan bişey değildirde
Tiredmother Serifeehorasan ben korkarım öyle şeylerden ya 🤦🏻♀️ Anca doktor yapalım diyip yapacak öyle. Ödüm kopuyor saçma sapan bi yerde suyum flan gelir diye zaten😂
Nerm7n Pnr_jr Ahaaa şimdi sana yazacaktım. E hayırlı olsun sağlıkla hayırlısı ile büyüsün büyütün evladınızı 🙏🏻🧿 bajımm sen kurtardın darısı başımıza 🙏🏻 Nasıl duyguymuş ilk duygularını alalım
Tiredmother Pnr_jr yaaaa çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın canm benim. Tıpacımızı açtın bakalım geri kalan sıralama nasıl olacak 😄
Pnr_jr Serifeehorasan Nerm7n Spinal sezeryan. Sakın komple uyutmayın kendinizi . Bu daha kolay . Çok şükür kavuştuk🙂🌸
Tiredmother Nerm7n bende sancısız hala aynıyım ya 🤦🏻♀️😂 heveslendim pınarı görünce şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Asel2019 Pnr_jr çok zorlandın mı canım tam belli değil ama bebgim kafasını kanala sokmamış bi türlü Cuma tekrar kontrolm var eğer hala sokmadıysa sanrm sezeryan olacm bu zaman kadar hayırlısı olsun diyordum ama korkmaya başladım açıkcası
Nerm7n Tiredmother Yok anam nerdeee şimdi kayınvalidem de onu soruyordu😅 Hiç ağrın sızın vs bişey yok mu gelen giden diye 😂 Dedim dövülmüş hissediyorum başka hiç bir şey yok dedim😂