Halimekprc canım bilmiyorum çocuğunda nasıl bir sorun var dışardan insanlara kolay geliyor vebali sana ama sana şöyle söyleyim benim kardeşimin bir kızı var bebek anne karnındayken skolyoz ,tavşan dudak yarık damak ,tek böbrek tanısı kondu amniyosentez yapıldı heyet toplantısında bebeğin alınmasını söylediler ama annem ve gelinimiz hariç kardeşimde dahil aldırma taraftarıydı gelin ben bu veballe yaşayamam dedi aldırmadı dedikleri hastalıklardan sadece skolyoz yoktu popo yoktu kolostomi açıldı yani anal atrezi hastası şimdi 1.5 yaşında mide,dudak ,popo ameliyatı yapıldı o kadar da tatlı ki şükürler olsun tedavisi olan hastalıklar ve düşün ilk çocuğu belki aldırsaydı daha farklı ve ağır bir imtihandan geçecekti sen Allah atevekkülü olan bir insansın anladığım kadar kimseyi dinleme Rabbim bu bebeği sana verecekse belki cennet müjdendir dün bi programda özgün adlı sanatçıyı gördüm çocuğu down sendromluymuş dediği şey çok hoşuma gitti biz Allah'tan bir bebek bekleiyorken o bize bir melek gönderdi dedi bu tevekküldür işte kimseyi dinleme bunun hesabını onlar değil sen vereceksin Rabbim yardımcın olsun