Kuzum bak eşinde yaninda olmus kaynanayi takma ben yurt disindayim esimle yeni evlndik daha maddi durumumuz yok bide esim yabanci .ailebaglari turkiyedeki gibi degil konu komsu yok tamamen yalnizim kaynanam hamile oldugumu bilmio bile bilse aldir diecek basimizn etini yicek diye demedik bide 3uzlerim olcak 5 aydir turlu turlu yalnlarla yanina gorsmeye gitmiom karnimi gorup anlamasin diye ..ilk ailemle paylastim kameradan kendi oz annem bile ikisini aldir yada birini aldir oralarda tek basina zor bakarsin kizim dedi bn ne oldugumu sasirdim .babam dedi sacmala olmaz oyle sey dogur kizm dedi annem sustu babam oyle deyince anneme kirilmadim bile cunku bnm burda yalniz bakamayqcagimi zorlanacagimi dusundugu icn bunu dedi suan torunlarini gormuyo ve annem icn onemli olan benim yabanci ellerde dunyanin bir ucndayim kadin basima ugrasicam diye.eşime bile kizdi hemn bni hamile birakti diye .yani normal bir insn yapmaz demi ama iste bazn insanlar ne dediginin farkina varmaz..dogumuma az kaldi simdi annemle babam yanima gelcek iki ay kalcaklar bna yardimci olabilmek icin kendi islernden vazgwctiler ve çine kadar gelcekler ilk basta annem aldir dedi ama simdi kiyamio bakmk icn gelio kaynanamin halen haberi yok.tabi bunlar kimin sayesinee arkamda esimin olmasi sayesnde.sennde oyle eşin arkanda o yuzden kendini yipratma benm 3 zler dogdugunda kaynanamin yanina goturcem suratini gormek istiom suan bile o şokunu dusundukce kahkaha atasim gelio 😂😂 sende stres yapma ve aciklama yapma heee de geccc kocan yaninda kizimm