Neseli68 GoncaSevgiliz Doktorum normal doğum yanlısı bir doktor, haftaya salı 41+0 o zaman bile suni sancı vermeyi düşünüyor , olmazsa sezeryan. Bilmiyorum canım bana dua edin lütfen , kendi sancımla doğum yapmak istiyorum 😔😔😔
Neseli68 cansuece Canım o ağrı eşiği ile alakalı bir durum. Ben bir çok arkadaşımdan dinledim ; kimisi hiç bir şey hissetmediğini , kimisi de çok ağır geçtiğini söyledi. Sancı sırasında bağırmak yerine derin nefes alıp vermek en güzeli. Umarım yapabiliriz
cansuece Neseli68 derler hep zaten son haftalar günler geçmek bilmiyor diye 🙈ama az kalmış bugün yarın kucağınızda olur inşallah 🤗çoook çok muhteşem bi duygu beklemesi bile
cansuece Neseli68 aaaa teşekkürler 😊inşllh hayırlısıyla bende alayım bebeğimi kucağıma 🙈38haftada olsa fena olmaz 😝
GoncaSevgiliz HlyaGrbz geçmiş olsun canım çok dikkat et merK etme toparlar hemen ne durumdaymış sarılık
cansuece Neseli68 ay bekleyince gelmezlerse işimiz var Çatlarım ben valla 🙈benimde kız olacak değişmezse 🙄
TubaKorkmaz Neseli68 bugün annemi gönderdim kendi evine bakalım eşimle ben bakabilcekmiyiz valla uykusuzum 😂 bebiş iyi altını değiştirmekten kollarım ağrıdı 😂 tam temizliyorum pırt sıçıyor 😂
GoncaSevgiliz Neseli68 bebişler iyi canım ama bi türlü mememi almıyr ya sağıyor öyle veriyorum anca napacağımı bilmiyorum ne zamana kadar gdiicek alışmaz mamaya dönersem neler olucak bilmiyorum
MerveGulmez ceydatoker artirmistim derken gunde kac hurma yiyordunuz? Bi de buyuk turunculardan mi yoksa ramazanda yedigimiz kucuklerden mi?
TubaKorkmaz Neseli68 evet çok şükür sadece bebeğin üstünü giydiremiyorum ya komik değilmi 🙈 kafasından geçiriyorumda kollarını geçirirken problem 😂