Dahlia GoncaSevgiliz benim suyum azalmis kizlar Ebe muayene edicek nst’de De bakacaklar Sizde durumlar nasil
Neseli68 GoncaSevgiliz heyecanlandırıp geri kaçıyorlar 😋😋😋 Hadi bakalım , sıra sana gelmiştir inşallah 😍😍😍
GoncaSevgiliz Neseli68 yok canım yok her şey normel dedi suyum da iyiymiş nts de ağrı da çıkmadı her gün sabah 8.30 da nts ye gidicem artık
GoncaSevgiliz Dahlia haber ver canım bize de durumldan hadi inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻
Dahlia GoncaSevgiliz Neseli68 HlyaGrbz Kizlar beni sezeryana alcaklar bir iki saat sonra Cok uzuldum normal dogum istiyodum Ama hic acilma yokmus bebek dogum kanalina girmemis Suyum da azaldi
Dahlia GoncaSevgiliz Neseli68 HlyaGrbz Kizlar kurtuldum cok sukur Agrilarim var ama bebegimi kucagima aldigimdan beri hic birini hissetmiyorm cok guzel bi duygu Allah sizide kurtarsin Allah herkese nasip etsin
Neseli68 GoncaSevgiliz Gelmeyecek bizim nazlılar 😊 Ben de şimdi gidiyorum kontrole 14:30 da kontrolüm 😊 Bakalım neler duyacağız 🙄🤗
Neseli68 GoncaSevgiliz Her şey normalmiş canım. Diğer salıya doğum yapmaya geleceksin dedi 😫😫😫 Perşembe ve cumartesi yine kontrole gideceğim.
GoncaSevgiliz Dahlia ayy hadi canım sağlıkla olsun da normel sezeryan hiç önemli değil haber ver canım bize de çıkınca Allahım kurtarsın 🙏🏻🙏🏻
YkselCansuFidan TubaKorkmaz sorma o gelen gden brmiyo hiç bna bikere pansuman oldu estetik dedi kendi atcak dedi
TubaKorkmaz YkselCansuFidan banada hastaneyken pansuman yapılmıştı dün bantı kaldırdı tamam dedi eve yolladı estetikmiş dikiş yokmuş bayada büyük kesmiş hee 😂😂😂 senin ki nasıl boydan boya resmen 😂
YkselCansuFidan TubaKorkmaz hem nasıl komple kesmişler beli utanmasa belime grcekmiş çok yanıyo valla
YkselCansuFidan TubaKorkmaz kız benimde estetik işte bide ben belden aşağı mı uyuşturdum uyanıktım herşeyi görüp hissettim