YkselCansuFidan TubaKorkmaz evet çok zor oluyo gülemiyon oturamıyon bide benim gerizekalı karnımı boydan boya kesmis kolumun ızınluğu kadar
TubaKorkmaz YkselCansuFidan ya benim nasıl bilmiyorum canım birazdna hastaneye giidcez pansuman için çok yorucu demi 🙂)) uyku 0 🙂)) banyo yapcak vaktim yok gelen gidenlerde başladı bismillah bi nefes alayım ya sinir oldum akşama 3 kişi gelcek 😒
Seyma YkselCansuFidan ay cok gecms oldn canm okufm bayagi cekmssn sen ya ben suniyi cektm olmayinca sezeryan oldm yumusama vardi ama acilma yokti bide bizm heotn bitms suyymz rabbime sukr ediyirm ogn gindersrydiler bizi eve ne olrdu yine
YkselCansuFidan HlyaGrbz oldu 10 cm çocuk yola gemedi sabh 8 gece 11 e kadar çektim sancıyı açılmış bi vazyette bekledim bide
YkselCansuFidan Seyma mama veriyomusun eğer öama veriyosan sütün mama ya göre az oluyo başta onyüzdenngöğüs ucu kullan benim tutmdı onu takdım şimdi şapır şapır emiyo
YkselCansuFidan Seyma sende stres yapma ona yansıyo terliyoz bunalıyoz oda buna lıyo bi göğsünü dene onunalmazsa ötekini ver öle olmuyosa ucluk kullan onun ucu çok büyük ağzını doldurunca hemen alıyolar
Seyma YkselCansuFidan yok vanm mama hic vermedm gigsm yara oldu hastanede gayt guzel emiyidu eve geldm o gece huc drmadida emmedide cok skr dha demn emdi yumusadi gigsm bakakim digrini alickmi
Neseli68 Dahlia Ben çok fena ishal oldum kızlar, yediklerim de bir değişiklik yok. Akıntımın rengi de baya koyu idi bugün. Kızım da kendini toplayıp toplayıp aşağı itiyor. Doğum belirtisi olabilir mi acaba 😊
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ayyy işte en kötüsü de o valla 😏 Nasıl gidiyor tuğba alıştınız mı bebişle birbirinize nasıl gidiyor canım göğsün nasıl oldu emziriyor musun canım artık
YkselCansuFidan TubaKorkmaz sorma o gelen gden brmiyo hiç bna bikere pansuman oldu estetik dedi kendi atcak dedi
TubaKorkmaz reflesha canım central hospital da 🙂) daha bir sürü hizmetleri vardı desem 🙈 5 çayı ikramları Ziyaretçi geliyor ya doğum yapınca onlara 1 litre lohusa şerbeti hemen geldi annem bardakla servis yaptı hemşireler zaten mükemmel ben gerçekten çok ama çok memnun kaldım
Dahlia Neseli68 evet olabilir canim 😊 hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Bende artik dogurmak istiyorum ama hic bir belirti yok 😩
GoncaSevgiliz Dahlia Amin canım inşallah bi biz kaldı valdık tuğbalardan da ses çıkmıyor artık bebişleri olunca grubu da unuttular bizleri de 🙏🏻🙏🏻 Haberleşelim yarın canım yaz sen de gidince
Dahlia GoncaSevgiliz tamam canim haberleselim bakalim ne dicekler doktorlar Cok sabirsizlanmaya basladim artik gelsin Hulya dan da ses yok kizlar kavustu ne guzel bebislerine biz hala beklemedeyiz 😩
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz kız inanki gündüz uyuyor gece uyumuyor 3 kişiyiz bebeğe bakan 3 kişi ölüyoruz desem sen kaçıncı haftasın canım
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan haklısın valla canım işte bende en çok bundan korkuyorum hiç mi anlamuyor bu doktorlar ya psikolojik olarak çöküş ayrı bir şey ağrı sancı ayrı insan bebişine sevinemeyecek hale getiriyorlar ya çok geçmiş olsun canım ama şimdi bak toparlıyorsundur yavşa yavaş ben de kabul etmicem suni sancıyı ya direk gelmiyorsa alsınlar seZeryana valla 🙏🏻🙏🏻