YkselCansuFidan TubaKorkmaz yok yavrum cumaya kadar bekler ya bende gdyomm yatınn inşllh balklım ne olcak 🤗
TubaKorkmaz YkselCansuFidan bencede bekler gibime geliyor benim karnım çok büyümüş annem bakamıyor yani 1 Hafta daha durursa bilemicem 😂 bu hafta son olması dileğiyle amin
TubaKorkmaz Seyma ayy o sesi ben duyarsam bütün direncimi kaybederim şuan yaşamadığımdanmıdır ses duymadığımdanmıdır deli cesaretim var korkusuzum 😂😂 ama tek negatifde dağılırım sancı odasındamı duydun videomu izledin naptın 😂
Seyma TubaKorkmaz korkarm diye video feln asla izlemedim yomtan yere korkutmayym diye dn nstedeykn yan odadaydi duydm 😲😲😲
TubaKorkmaz YkselCansuFidan kız suni sancı aralıksız bir ağrıymış Normal sancı gibi değil nasıl olcak ben bilemiyorum yaa ilk bi baksak suniyi sonra yapamam olsa o anda sezaryana alsa doktor olurmuki 🙂))
TubaKorkmaz Seyma evet bana onu dese ben kabul edicem yani siz ne derseniz o dicem yapacak başka birşeyim kalmadı
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ya zaten suniyi veryolar yavrum eğer açılma olmazsa aAllah korusın bazen kordon dolanıyondrek sezeryana alıyolar ordan
TubaKorkmaz YkselCansuFidan modern bir dede adı şanslısın 😉 En geç bebekten ben haber alcam desenize 😭