HlyaGrbz Seyma doktorum son ana kadar beklicek normal doğumu ama 40 haftayı en az 3 gün geçiririm dedi sonra tehlikeye atmak istemiyormuş hakkımızda hayırlısı artık
GoncaSevgiliz HlyaGrbz benimki de öyle söyledi canım cuma günü günü doluyor o gün sabahtan alttan muayene yaparız dedi açılman yoksa pazartesi günü alırız dedi en güzeli diyorum bende öyle ypacağım
YkselCansuFidan TubaKorkmaz yok yavrum cumaya kadar bekler ya bende gdyomm yatınn inşllh balklım ne olcak 🤗
TubaKorkmaz YkselCansuFidan bencede bekler gibime geliyor benim karnım çok büyümüş annem bakamıyor yani 1 Hafta daha durursa bilemicem 😂 bu hafta son olması dileğiyle amin
TubaKorkmaz Seyma ayy o sesi ben duyarsam bütün direncimi kaybederim şuan yaşamadığımdanmıdır ses duymadığımdanmıdır deli cesaretim var korkusuzum 😂😂 ama tek negatifde dağılırım sancı odasındamı duydun videomu izledin naptın 😂
Seyma TubaKorkmaz korkarm diye video feln asla izlemedim yomtan yere korkutmayym diye dn nstedeykn yan odadaydi duydm 😲😲😲
TubaKorkmaz YkselCansuFidan kız suni sancı aralıksız bir ağrıymış Normal sancı gibi değil nasıl olcak ben bilemiyorum yaa ilk bi baksak suniyi sonra yapamam olsa o anda sezaryana alsa doktor olurmuki 🙂))
TubaKorkmaz Seyma evet bana onu dese ben kabul edicem yani siz ne derseniz o dicem yapacak başka birşeyim kalmadı
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ya zaten suniyi veryolar yavrum eğer açılma olmazsa aAllah korusın bazen kordon dolanıyondrek sezeryana alıyolar ordan