Seyma GoncaSevgiliz ay sorma hicmi gecmz zamn dun arkadsm dogm yaoti e sira bana geldi diyorm baktm bi arkdsta bendn 2 hafta geri ida yapms bu gidslar yapamicmmi ne 😥😥😥😥
GoncaSevgiliz Seyma yaparız yaparız canım ya gününü bekleyecek bizim kızlar aman sağlıklı olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse artık keyifleri canım
Melikekeskinn Bende 37 haftalık hamileyim oğlum biraz erken gelmek istiyor 2 gundur ağrım sancım var hasthastaneye gidip geliyorum 2 cm acilmam var eve yolladi doktor ama suan ağrı dan ve sancı dan uyuyamiyorum
YkselCansuFidan Melikekeskinn bende 37+6 2 gün önce gttim sancım çıkmadı ama bi parmak açılmam var arada böle belimden karnımdan ağrı gryo ama geçiyo öle uzun sürmüyo doktor takip et dedi hftya nts randevü aldım görüşürüz haftya dedim haftaya kalmadan görüşebiliriz dedi akıntım çok fazlalaştı benimde oğluşum var heralde çok bişeyimiz kalmadı 😇😇🤗🤗
ceydatoker YkselCansuFidan benimde 37 de kontrolde 2cm açılma var demişti,sancımda vardı ama şimdi tık yok anlamadım ben bu işi 😳
Melikekeskinn ceydatoker doktor bana biraz daha açılmasını bekleyelim dedi ama benim kanamam oldu nişanım geldi olmadı yatis yapıp suni sancı vericem dedi
YkselCansuFidan ceydatoker valla anlamadım gtti ya hadi oğlumm gel dyom ne sancıı var ne başka bişe doktor banada dedi ya sancın olur ya kanaman ya suyun dedi ben daha kendimi kul gbi hissedyom hiç bişe yok tam tersi miğdem bulanıyo kusuyorum yani anlamadım gtti. Herkes aryıp druyo doğurdun mu dye o geliyo ben doğurmuyom saklıyom içimde 🤨😏
Seyma ceydatoker ayy ne guzel bende hic acilma yoktu bilmiyirm simdi olmsmudr drn ne dedi peki acilman dha olmsmu canm
Melikekeskinn YkselCansuFidan benimde midem bulanıyor du doktorumu aradım ve mide bulantısı doğum başlamış olabilir in göstergesi dedi hemen hastaneye gel dedi 2cm açılmam vardı ama eve geri yolladı dikkat et cnm
YkselCansuFidan Melikekeskinn ay bekliyom sbh kustum biraz sürekli gazım var gbi hava boşalıyor içimden
ceydatoker Seyma canım dünkü kontrolde aşağıdan muayene etmedi tekrar,rutin kontrol yaptı.Her an görüşebiliriz tekrar dedi
mommyofarsel Banada 10 gun aşmadan kontrollere gel dedi. Aksamlari biraz sanci oluyor artik uyuyamiyorum kesinlikle 🙁 bi de dus yaptiktan sonra sizde de sanci oluyor mu? Boyle nefes keser tarzda 2 3 dk sonra geciyor ama anlamadim nedenini bizde 37+1 olduk
Zeynepemre mommyofarsel canım duşu sıcak su ile alınca bende de oluyor bebek çok kasılıyor Ama bende bunu farkedince olabildiğince ılık suda duş alıyorum o zaman sorun olmuyo sende bir dene istersen
mommyofarsel Zeynepemre anladim demek ki o yuzden oluyor bir dahaki sefere ilim su ile denerim bakalim ne gibi degisim olucak tesekkur ederimm ☺