GoncaSevgiliz HakanSedaAdaL bende normel doğum istiyordum gerçi hala istiyorum ama geçen gün acile gittim Doğumhane de bir bayan nasıl bağrınıyordu normel doğummuş Allah yardımcımız olsun artık hangisi daha iyi olucaksa artık
Seyma HakanSedaAdaL anladm canm sezeryan genelmi olcan epidral mi ben normali denicem htta sancim olmasa suni sanciyida kbul etcem olmadi son carr sezryan 🙄
HakanSedaAdaL Seyma ben epidural istiyorum belden aşağısı uyuşsun istiyorum yarın anestezi uzmanıyla görüşücem bakalım ☺
Seyma GoncaSevgiliz 😄😄😄 ay ayni hen gibisin yemnle ben norml kontrole gitmstm dr nstde sancm ciknca dr alltn muayene olumcak dedi cok korkmstm 😄😄 ama o kadrda deilms ya simdinkeske sancim artsada bi acile gitsem diyirm ama yok anam vurmuyo 🙄
GoncaSevgiliz Seyma ayy evet ya benim de öule ama daha hiç alttan bakılmadı korkuyorum da bakalım nasıl olucak heyecan yani ne zaman doğacak nasıl olucak sanki son zamanlar hiç geçmşyır valla ya ben de cuma gidicem kontrelle bakalım ne çıkacak
ceydatoker Biz bugün gittik kontrole.Bugün tam 38 haftayız.Sancım çok az çıktı bekliyoruz yani hala 😊
Seyma Ben en son 36 haftlkken gittm dr dha gitmedim ondn sora dr da gel demediki suyun gelirse kan lekelnme olrsa cok fazla agrin olrsa gel dedi🙄
Seyma GoncaSevgiliz ay sorma hicmi gecmz zamn dun arkadsm dogm yaoti e sira bana geldi diyorm baktm bi arkdsta bendn 2 hafta geri ida yapms bu gidslar yapamicmmi ne 😥😥😥😥
GoncaSevgiliz Seyma yaparız yaparız canım ya gününü bekleyecek bizim kızlar aman sağlıklı olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse artık keyifleri canım
Melikekeskinn Bende 37 haftalık hamileyim oğlum biraz erken gelmek istiyor 2 gundur ağrım sancım var hasthastaneye gidip geliyorum 2 cm acilmam var eve yolladi doktor ama suan ağrı dan ve sancı dan uyuyamiyorum
YkselCansuFidan Melikekeskinn bende 37+6 2 gün önce gttim sancım çıkmadı ama bi parmak açılmam var arada böle belimden karnımdan ağrı gryo ama geçiyo öle uzun sürmüyo doktor takip et dedi hftya nts randevü aldım görüşürüz haftya dedim haftaya kalmadan görüşebiliriz dedi akıntım çok fazlalaştı benimde oğluşum var heralde çok bişeyimiz kalmadı 😇😇🤗🤗
ceydatoker YkselCansuFidan benimde 37 de kontrolde 2cm açılma var demişti,sancımda vardı ama şimdi tık yok anlamadım ben bu işi 😳
Melikekeskinn ceydatoker doktor bana biraz daha açılmasını bekleyelim dedi ama benim kanamam oldu nişanım geldi olmadı yatis yapıp suni sancı vericem dedi
YkselCansuFidan ceydatoker valla anlamadım gtti ya hadi oğlumm gel dyom ne sancıı var ne başka bişe doktor banada dedi ya sancın olur ya kanaman ya suyun dedi ben daha kendimi kul gbi hissedyom hiç bişe yok tam tersi miğdem bulanıyo kusuyorum yani anlamadım gtti. Herkes aryıp druyo doğurdun mu dye o geliyo ben doğurmuyom saklıyom içimde 🤨😏
Seyma ceydatoker ayy ne guzel bende hic acilma yoktu bilmiyirm simdi olmsmudr drn ne dedi peki acilman dha olmsmu canm
Melikekeskinn YkselCansuFidan benimde midem bulanıyor du doktorumu aradım ve mide bulantısı doğum başlamış olabilir in göstergesi dedi hemen hastaneye gel dedi 2cm açılmam vardı ama eve geri yolladı dikkat et cnm