TubaKorkmaz Neseli68 o bende de Var maalesef çok istiyoruz ya ondan gelmiyor 🙂)) ya birşey sorucam hastane odasına ikram bulundurakmısınız
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hadi yaa ben fazla bekletmicem doktorumu dinlicem ya 40 hafta ideal gibi yeter zaten dayancak sabrım kalmadı 😂😂
HlyaGrbz Seyma bizim de suyumuz yerinde şuanda bakalım yazıları okuyunca bi korku geldi içime yine ay
HlyaGrbz Seyma bizim de suyumuz yerinde şuanda bakalım yazıları okuyunca bi korku geldi içime yine ay
YkselCansuFidan TubaKorkmaz bencede mecbur suni gözüküyor kendileri gelmezse 😤eğer oda olmazsa sezeryan Allahım sen bizi kemdi sancımızla gönder o doğumhane ye inşallh 🙏🏻
Seyma HlyaGrbz niye kirkuyon canm ya son zamnlar zaten bende en cok gununden fazla bekletrmi diye korkuyorm dr ya
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz evet canım ya bende en çok ondan korkuyorum ve sırf bu yüzden sezeryan olsun istiyorum bugün de tık yok ama şu 1 saattir acayip sancım var aralıklı aralıklı bakalım ne olacak benim de karnım düştü iyice de bakalım
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz o sancıdan bende yok 😱 kızlar sağsalim doğuralım artık Allahın izniyle amin
GoncaSevgiliz Neseli68 bizimkiler de canım bizimkiler de keyifleri iyi nasıl dayanıyyorlar anlamıyorum şu son zamanlar hiç geçmiyor artık
ceydatoker Seyma canım benim fototerapi aldı düştü bugün tekrar çıkmış.bol emzir diyor doktor,elimden bişey gelmiyor emzirmekten başka.İnşallah siZler yaşamayın 🙏🏻
TubaKorkmaz ceydatoker gerçektenmi ayy inşallah 2 saattir Suni sancıyı araştırıyorum yedim kafayı resmen inşallah bu ayak şişmesi doğuma işarettir dua edin neolur bizde sağsalim doğuralım 🙏😩😘