Dahlia HlyaGrbz evet cok kastim Simdide dogumdan daha cok korkmaya basladim Ebelerin muayenesinden vs
Neseli68 Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Sancım bile çıkmadı ağrı varmış 😞 Doktorum 41. Haftaya kadar yoku var dedi
TubaKorkmaz Neseli68 benim doktorum 40 haftayı geçirmeyelim dedi salı günü son randevum 41 .42 de kakasını yeme ihtimali varmış riske atmayalım dedi
Seyma Kizlarr ya ozledm sizi inannki telefonm bozldu kullndgm telde de programinkasti cvo veremedm size kusura bakmayin biz bugnde gitk dr acilmam yok sancm nstde cikmadi ama ben bitm artk dayanamicak haldeyim sizler naslsnz doguran yok dimi 😊😊
HlyaGrbz Seyma bizim de suyumuz yerinde şuanda bakalım yazıları okuyunca bi korku geldi içime yine ay
HlyaGrbz Seyma bizim de suyumuz yerinde şuanda bakalım yazıları okuyunca bi korku geldi içime yine ay
Seyma ceydatoker ceydacim cook gecms olsn kuzm ya kiyamm rabbn tez vakitte iyi etsn insallh 😕😕😕 cok uzldm simdi naslsnz peki
ceydatoker Seyma canım benim fototerapi aldı düştü bugün tekrar çıkmış.bol emzir diyor doktor,elimden bişey gelmiyor emzirmekten başka.İnşallah siZler yaşamayın 🙏🏻
Neseli68 TubaKorkmaz 40 haftada olunca 2 güne bir kontrol edeceğiz dedi. 41 de suni sancı vereceklermiş
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz evet canım ya bende en çok ondan korkuyorum ve sırf bu yüzden sezeryan olsun istiyorum bugün de tık yok ama şu 1 saattir acayip sancım var aralıklı aralıklı bakalım ne olacak benim de karnım düştü iyice de bakalım