Seyma TubaKorkmaz ayyy ask olsn kiz okdr konstk ettik dogrsam mutlaka hber edrm simdi annemn teline yukledm programi telefon bozldgndn haber edemedm bende 40.haftam dolnca gidicem tkrr inslh ozmna kalmz diyirm sancim cok ama cikmiyo
Seyma TubaKorkmaz ben de sistmbson zmnda ellrm ayaklarm alhm olmuyo aykkbi ya dha yurumektede zorlaniyirm cok asiri
TubaKorkmaz Seyma 😂😂 şaka kız inşallah 40 haftaya kadar doğururuz gerçekten daha zamanı var demekki diyip yatıyorum ya sizde yanıyormusunuz terliyorum gece kasılmalarım olunca özellikle
Neseli68 TubaKorkmaz 40 haftada olunca 2 güne bir kontrol edeceğiz dedi. 41 de suni sancı vereceklermiş
TubaKorkmaz Seyma benimde dün bi baktım ayak bileklerim şişmiş spor ayakkabım olmadı şaştım kaldım iyice şiştik gece yatıyorım sabah el parmaklarım şiş ve oynatamıyorum
GoncaSevgiliz Neseli68 bizimkiler de canım bizimkiler de keyifleri iyi nasıl dayanıyyorlar anlamıyorum şu son zamanlar hiç geçmiyor artık
Seyma TubaKorkmaz ay sorma ya uzerimi dhi ortemiyirum ellrm cok uyusuyi artk bi gario haldeyik valla 😀
Neseli68 Seyma Görümcem 37 haftalıktı bugün doğum yaptı 😱 Doğum yapanları duydukça psikolojim bozuluyor 😞
TubaKorkmaz Neseli68 o bende de Var maalesef çok istiyoruz ya ondan gelmiyor 🙂)) ya birşey sorucam hastane odasına ikram bulundurakmısınız
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hadi yaa ben fazla bekletmicem doktorumu dinlicem ya 40 hafta ideal gibi yeter zaten dayancak sabrım kalmadı 😂😂