Seyma Kizlaar bana bi bakin yaaa 🙏🙏 bugn bir saati 10 dkka feln gecti 3 defa belden adet sancisi vurdu ama sora gecti gercek sanci bolemiydi ki yardmmci olu vern 🤔🤔🤔
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hurmayı ben 3 haftadır yiyorum günde 7 tane falan yürüyorum hareketliyimde ama gelmiyor bir türlü bugün beni arayan doğum yaptınmı diyen belki 5.6 kişidir bunaldım 🙈 bence hurmaylada yürümeylede alakası yok zamanı gelen çıkıyor 🙂))
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ya belkide sürekli doğurmadın mı doğmadımı dye bize baskı yaptıkları için biz bu kadra takıyoruz kafamıza. Benide arayan doğurmadın mı dyo en son kapıcam telimi yani hakkımızda hayrlısı olsun canm ne dyelim dopuran yazsın buraya artıkk napalıö😇😇🤗
TubaKorkmaz YkselCansuFidan aynen öyle en son akrabam aradığında ben doğurduğum zaman instagramdan falan yazıcam aramanıza gerek yok dedim sinir geliyor bu arada şiddetli bel ağrım var doğum belirtisimi ay yoksa psikolojikmi 😂😂😂 doğuramadım ya
YkselCansuFidan TubaKorkmaz varya ben gbisin aynı 😂😂aha doğuruyom dyom bi geliyo sonra gdyo dyomm kennyne doğuramadımmm😂😂
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hahaha bende birde şey var her wcye gittiğimde bakıyorum küloduma kan falan varmı diye nişan yani yada akıntım geliyor direk tualete gidiyorum aha diyorum bu sefer geldi nişan 😂 sabah uyandığımdada çarşafı yokluyorum belki suyum gelmiştirde ben hissetmemmişimdir diye 😂
GoncaSevgiliz YkselCansuFidan evet kızlar bende öyleyim demek bizi psikolojik olarak da etkiliyor bu durum bnde 38+2 yim
Seyma TubaKorkmaz ahhahaha ayni ben desemmm 😂😂😂 gecen gece bacagim acilms bi sogklk var bacagmda aha suyum geldi herhkde dedim baktmki aclmsta ondn sogkms hayr bide suyun sogudugunu zannettm oderece 😀😀😀😀
TubaKorkmaz Hahahah ay bende çok güldüm kızlar yaa çok yaşayınnn emi inşallah 3cümüZünde suyu bu gece gelir amin 😂