Bcicekli ceydatoker Su tam olarak ne kadar geliyor nasıl oluyor🙈 ettafımda o kadar cok “dikkat et suyun gelir anlamazsın” cümleleri var ki bende korkuyorum gelecek ve anlamayacağım diye
ceydatoker Bcicekli canım benim suyum geldiğinde biz yürüyorduk dışarıda mesela,çamaşırımı pantolonumun önünü ıslatacak kadar geldi.Ve kalanı hastanede ebe yavaş yavaş getittirdi elle muayene sırasında,
ceydatoker Bcicekli yok muhakkak farkedersin en azından sıcaklığından farkedersin.Bende ilk anda akıntım geliyo heralde dedim,sonra yavaş yavaş sızıyodu zaten anladım ki suymuş.
GoncaSevgiliz Bcicekli canım bende çok korkuyordum ama çoğu insan imkansız anlaman diyorlar suyun geldiğin de çünkü hiç durmuyormış
TubaKorkmaz ceydatoker sizin baya rahat bir doğumunuz olmuş maşallah inşallah bende bugün yarın doğururum hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor bana 😭 Allah analı babalı büyütsün tekrar hayırlı olsun
ceydatoker Ve şu an desteksiz kalkıyorum yürüyorum bebeğimi rahat kucağıma alıyorum,sezeryanı bilmiyorum zorunluluk dışında isteyenlerede bişey diyemem ama normal Doğum sonrası gerçekten çok rahat 👍
ceydatoker TubaKorkmaz ya ben her gün yürüyordum yürüyemezsem apartmanda merdiven inip çıkıyordum o gün mutlaka Etkisi var mı bilmem bide hurmayı arttırmıştım son 1 haftadır 🤔
YkselCansuFidan ceydatoker varya gerçekten adına çok sevindimm hep böle sorınsuz geçer her günün inşşalh bende 1 haftadr yiyorum hurmayı duyöuştum inanırmıaın hiç otrmuyorum hep evde ayaktayım bilere otrma odasına bile gtmiyom yatmıyım yürüyim dye Allah görüyo ya hiç korkum yok normal doğumdan ama sürekli ha bugün ha yarın bişe hissetcem dyom hiçç bişe Yok o gün doğurcağıma dair bişe hissettinmi canm veya bi ağrı gbi bişey
YkselCansuFidan ceydatoker bide canım benimki top gbi bi araya toplandı kaç hündür çok fazla hareket etmiyo eakisi kafidar senşnde ölemiydi
Cikolatalilatteeeee ceydatoker öncelikle Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin bende 37+2 günlük hamileyim 😊 sizin bu hurma dediğiniz büyük turuncu elma gibi olan mi yoksa bildiğimiz ramazanda yediğimiz hurmalar dan mı ?
MerveGulmez ceydatoker artirmistim derken gunde kac hurma yiyordunuz? Bi de buyuk turunculardan mi yoksa ramazanda yedigimiz kucuklerden mi?
Neseli68 Kızlar benim bir kaç gündür akıntımın rengi koyulaştı afedersiniz ama 🙈🙈🙈 nişan olabilir mi 🤔🤔🤔
TubaKorkmaz YkselCansuFidan hurmayı ben 3 haftadır yiyorum günde 7 tane falan yürüyorum hareketliyimde ama gelmiyor bir türlü bugün beni arayan doğum yaptınmı diyen belki 5.6 kişidir bunaldım 🙈 bence hurmaylada yürümeylede alakası yok zamanı gelen çıkıyor 🙂))
ceydatoker YkselCansuFidan canım Doğumdan önce 2 gün çok kasılmam olmuştu benim dediğin bir tarafa toplanıyordu
Seyma Kizlaar bana bi bakin yaaa 🙏🙏 bugn bir saati 10 dkka feln gecti 3 defa belden adet sancisi vurdu ama sora gecti gercek sanci bolemiydi ki yardmmci olu vern 🤔🤔🤔
YkselCansuFidan TubaKorkmaz ya belkide sürekli doğurmadın mı doğmadımı dye bize baskı yaptıkları için biz bu kadra takıyoruz kafamıza. Benide arayan doğurmadın mı dyo en son kapıcam telimi yani hakkımızda hayrlısı olsun canm ne dyelim dopuran yazsın buraya artıkk napalıö😇😇🤗
TubaKorkmaz YkselCansuFidan aynen öyle en son akrabam aradığında ben doğurduğum zaman instagramdan falan yazıcam aramanıza gerek yok dedim sinir geliyor bu arada şiddetli bel ağrım var doğum belirtisimi ay yoksa psikolojikmi 😂😂😂 doğuramadım ya