Dahlia Neseli68 allah yardimcin olsun canim insallah hersey guzel gecer sag salim kavusursun bebegine 😊
Dahlia GoncaSevgiliz canim benim de dikislerim agriyor hala insallah yakin zaman da gecer Goguslerim catladi lansinoh kremini kullaniyorum az da olsa yaralara iyi geliyor Ama ilk emmeye baslayinca cok aciyor sonra uyusuyor zaten fazla hissetmiyorum Allah yardimcimiz olsun
HlyaGrbz Dahlia 10 saat fototerapi aldık düştü sarılığımız ama gene yükseliş gösterdi Hergün hastaneye gidip geliyoruz 15 gün böyle takip edicek olmazsa daha detaylı test yapıcakmış canım
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz kız ben hiçbirşeyi yetiştiremiyorum ne evi toplama ne yemek yapma bebeği emzir gazını al altını değiş pışpışla şikayet etmiyorum ama vucüdum kaldırmıyor çok zorlanıyorum zırt pırt annemi çağırıyorum 😭
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz ayy şükür benm annem üst katım da canım o yüzden rahatım bizim de bugün 5 nci gün annem kalıyordu bugün o da eve çıkıyorum eşimle biz bakacağız artık inşallah yapabilirim 🙏🏻🙏🏻
Seyma GoncaSevgiliz annem yanmda ben sagiyidm hemn barfaga dokup kaskla yediryodu hic beklrtmeden ole yapiodm simdi gecti senin hala aynimi canm
Elfgny Kızlaar hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah🙏💕 bende 33 haftalık hamileyim bebeğim şuan 2450 acaba sizinkiler ne kadar doğdu bu haftalarda nasıldı kilosu ?🙈🤷🏻♀️
TubaKorkmaz GoncaSevgiliz canım normal hayatına dönmeye başlaman 10 günü buluyor dikiş yerlerinde ağrı varmı hala valla ben anneme git diyorum az önce gene aradım gel 😂😂😂
GoncaSevgiliz TubaKorkmaz evet canım ağrıyor ya özellikle kenarları daha fazla Allah yardımcımız olsun attık canım ya doğum doğum derken o bile geldi geçti bak 😍
Ryhton Kızlar bende 36+1 günlüğüm cuma doktora gitiğimde 2650 grdi tam gününe göre gidiyor... bakaalim ne zaman gelecek oğlum heycanla bekliyorum
HlyaGrbz TubaKorkmaz çok korktum valla ama o telaşta dikişimin birini açmışım şimdi onunla uğraşıyorum canım ya