Rmk [silindi] vakit yaklaştıkça acaba lazım olur mu düşüncesi heyecanı rabbim herkese nasip etsin senin ne kadarlık
Efsuni Kalkanı gümüş alamıyorsanız silikonlu gogus ucu koruyucusunu alabilirsiniz aynı işlevi görüyor maksat göğüs ucunu korumak ve ben avent indirimdeyken aldım 21tl almıştım çokta kullanışlı ped mutlaka al lazım oluyor dedikleri için aldım
YadeOmer Rmk jelli mi hiç dikkat etmedim canım,lansinoh kullandım çok güzeldi. Ama o bitince daha uygun diye baby me markasını aldım. Lansinoh kadar iyi değil ama iş görüyor
Rmk YadeOmer kalkan sipariş ettim bakalım nasıl olucak kullanışlı mi herkese farklı olur diye düşünüyorum bilerek uygun fiyat aldım kullanamazsam diye
kartanesi_63 Rmk bende aldım canım lansinoh aldım en iyisi o diye duydum ve kullanılıyormuş gereklimiş yani
Zuhresule Rmk ben 14 günlük anneyim günde 8 9 tane ped kullanıyorum sütüm çok fazla akıyor. Avent kalkan yeterli olmadı bana ger seferinde boşaltmak zorunda kaldım pes daha kolay geldi
Rmk Zuhresule ilk kullanıcam diye uygun fiyatlı bı kalkan sipariş verdim bnde kullanamama durumunu da hesap ettim
Zuhresule Rmk ben de cahillikten mi heyecandan mi ne desem 😄 silikon uç, kalkan, gümüş kapak ne varsa aldım birini bile kullanamadım verdim hep. Lazim olmadan almamak lazımmış :)
Rmk Zuhresule tatlım sen abarmissin ya ucuz şeyler değilde hani gümüş kapak felen😃 olsun ilk heves insan bilemiyor ki herşey lazım gibi geliyor
ATC Rmk ben baby me nin kini kullandım 3 buçuk aylık oğlum 2 buçuk ay falan kullandım çok rahattı güzel yanı zaten bi zamandan sonra gerek olmuyo sürekli emdigi için ama gece hiç kalkmadan uyuduğu zaman akıyor üstün batıyor ama zaten gece deliksiz uyuyan Bebek yoktur herhalde 😂
PskljikDnsmn Kado87 ben de 21 haftalık hamileyim canım gebelikten önce 85 dolgulu kullanıyordum şimdi içi boş 90 kullanıyorum normal büyümesi
Benay Rmk almalısın göğüs terbiye olana kadar sürekli akıyor üstün başın kalmaz ama ben 5 dakika da bir değiştiririm üzerimi diyorsan alma tabi