Fatmakrt Rmk göğüs kalkanı al canım ped çok gereksiz aldım hiç kullanmadım yara yapıyor dediler hatta yapışıyormuş felan ama kalkan kurtarıcım oldu
Rmk Fatmakrt göğüs kalkanı aldım yani pek tanıdık bir marka değil ama kullanamazsam diye erkenden çok para vermek istemedim kullnabilirsem eğer iyisinden alırım gerçi fiyat uygun sadece gôrsel felen aynı ama görucez bakalım
Fatmakrt Rmk ne zaman doğumun canım merak ediyorum bende ablam hamile işine yararsa uygun olan onada uygun olandan almak istiyoruz. Hangi marka aldın
Aysingeldiislerdegisti Nilfev_ ilk ay neklicez dedi her gittiğimizde kontrol ediodu 4.ay kontroşın kalınlaşmış dedi 6.ay kontrolünde zaman belirlicez kesicek lazerle doktor
Aysingeldiislerdegisti Nilfev_ öyle korkulcak bişey değil benim yeğenimede yapışdı aynı işlem hirmesiyle çıkması bir oluyo azıcık narkoz koklatıolar hareket etmeain diye hop saniyeler içinde lazerle kesiolar. Kanama gibi bişeyde olmuuo acıda yok. O alınmaz da kalınlaşorsa konuşmada ciddi peltekliğe kadar gidiyormuş ihmal etmeyin sizde
Nilfev_ Aysingeldiislerdegisti bilginiz için çok teşekkür ederim yavrumun cani acıyacak diye içim gidiyor anne yüreği işte 🤱
Nursemomm Rmk 5 gün oldu doğum yapalı oluk oluk süt akıyor o pedler olmasa napardım bilmiyorum resmenhayatımı kurtardı yoksa iki debir bu halimle üst değişmek zorunfa kalırdım
Pamuk34 Rmk gogus kalkani daha Mantikli ama almak İstemezseniz gogus pedi olmazsa maffolursunuz🙈 beebk emerken diger gogusten sut bosaliyor Resmen olur olmaz her dk sut akiyor o ped tutuyor 😊