Aysingeldiislerdegisti Rmk doktorumun verdiği bi merhem kullandım ama her emzirmede yıkamam gerekiyordu
GuelGltkn Rmk ped önemli cünkü devamli sütün akicak giysilerin aksi halde hep islanir ve degistirmek zorunda kalirsin en iyisi gögüs kalkanlarina bak sen philips avent cok tavsiye ediliyor ve yara olmasini da engeliyor
oglumvebenn Rmk merhaba canım, 300 lira derken gümüş kalkanları mı kast ediyorsun acaba? Ben aventin göğüs kalkanını almıştım da daha makul bir fiyata, o da aynı işi görmez mi?
momof3 Rmk Kesinlikşe gerekli çünkü gece koyup sabah kalktığımda ped kafam kadar oluyordu 😅 düşün o sütün yatağa Ve ya giysine aktığını...Marka olarak Lansinoh’u tek geçerim
Pelin86 Gögüs pedleri cok ise yariyor sokskta falan Hijyenik de. Az biseyde süt aksa degistirir sen sorun olmaz . kisiyede gôrede degisir bazilari kullanimiyor alerji yspiyor diye
Bktkzycnyt Rmk valla ben kullanıyorum 2 aylık olduk birini emerken diğeri akıyor ve sırılsıklam oluyorum ped olmazsa bazen üstümde kuruyor hasta olmamak için kullanıyorum
Necla06 Rmk evet bazen kayıyor sabah üst baş değiştirmek zorunda kalıyorum 🤦🏻♀️ Bir kutu daha sipariş verdim az önce.
Kado87 Arkadaslarrr nolur cevap verin 20 haftlik hamileyim goguslerim 75ti hamilelikten once simdi 90 falan oldu normalmiii? Boyle buyuyen varmiii nolur cvp verin
Rmk Kado87 ben dolgulu 80 kullaniyirdum şu an sporcu sütyeni tarzı kullanıyorum normaldir herhalde büyüyor
Cansuuuu16 Kado87 valla benim zaten büyüktü 85 tim desteksiz şuan 95 neredeyse Pentiden emzirme sütyeni aldım onu kullanıyorum normal sütyenler hayatta olmuyor kaşıntı ter mahvoluyor onları takınca evde hiç takmıyorum gayet rahat oluyor ama çok büyüdü umarım geçer sonra 😓😓
[silindi] Rmk canım benimde ilk gebeliğim cantamı hazırladım bekliyorum ❤️ Göğüs pedi ben yinede aldım yanıma ayrıca silverette almıştım onları götürcem bide lansinoh krem aldım en küçüğünü aldım ben ne olur ne olmaz dye. Sızıntı olursa gümüş kapakların üstüne kapatırım diye pedi aldım. Bence al dursun ihtiyac olursa kullanırsın sende cok uygun fiyatıda zaten. Sağlıkla gelsin kuzular❤️
Rmk [silindi] vakit yaklaştıkça acaba lazım olur mu düşüncesi heyecanı rabbim herkese nasip etsin senin ne kadarlık