Kızlar Hazırlıklar Bittimi Nasılsınız Nasıl Gidiyo
Mayıs Anneleri Ne Durumdasiniz ☺️
B-P-R hazırlıklarımız bitti çok şükür iyiyiz ama ne gelen var ne giden geçmiyor zaman 🥺
Hayalim9786 Kaç Gün Kaldı Ki 🙄 İnşallah Hemen Sağ Salim Doğar Artık 😂 Beklemekden Gına Geldi 🤷
B-P-R 17 gün kaldı sisteme göre ama bence daha erken gelir diye ümid ediyorum 😊
Hayalim9786 şuan Aranızda En Çok Günü Olan Benmiyim son 22 😂😂 Bir Yere giderken korkuyorum Ya Bir yerde Olurda Dogurursam Diye 😂
B-P-R bende korkuyorm canm valla çünkü bir kere yolda kaldım ağrıdan adım atamadım tek başıma çıkmıyorum oyüzden 😂😂
Benim de 26 gün var takvime göre bakalim. Salı doktora gidicem sezeryana gün vericek sanirim
Benim de son 11 gün normal Doğum gözüküyor ama ne ağrı ne sızı ne kasılma her şey çok normal şu an hiç gelmeyecek gibi kızlar😁 tek nefeste sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza🙏🏻🥰
Benim de 26 gün var takvime göre bakalim. Salı doktora gidicem sezeryana gün vericek sanirim. Persembe doğum iznine cikicam. O zamana kadar gelmesin. Bı kaç gün de dinleniyim evde 😁😁
B-P-R son 16 🙋♀️ Heyecan dorukta bekliyoruz ☺️
Son 25 gün kaldı🥰
Benim son 3 gün🌈🥰 yalnz bel ağrım cok fena. Ve ara ara alt bölgemde batma gibi ağrım oluyor. Onun dışında maşallah iyi hic gelesi yok 🙈 sancım ağrım olsun da hastaneye gitsem die bakıyorum ama yok🤔
Son 8 gün. Açılma dışında ağrı sancı yok😥
SevdaNurum bana doktor eğer ağrı belinde başlarsa doğumun başladığının belirtisidir dedii açılma hızlıca olur. yalancı sancılarda belirti kasıklardaaa olur eğer kasıkta olursa bekle beline vursun ağrılar doğumun yakın olabilir canım o yüzden🙏🏻
B-P-R son 9 bekliyoruz sezaryen günümüzü. Heyecan tavan🙈
B-P-R Hazırlıklar tamam cok sukur. 39+1 iz bizde ama ne agrim ne sancim var gelmeyecek gibi oglum😂Sisteme göre son 6 ❤