Kubra9595 Fatos3 cnm bende 15+3 üm cok yemek yersem karnim cikiyor ama yemezsem iniyor bide tuvalete gidersem iniyor kiyafetle fazla belli olmuyor sanirim 5. Aydan sonra kendini belli etmeye baslar
anapanda12 27+6 yım arkadaşım geldi karnın 4 aylık gibi nasıl hamilesin sen diyor... haklı çünkü göbüşüm yok zayıfım da 43 kilo falanım... iç karnım geniş demek ki.. ilk bebeğimde de öyleydi. Hem senin de haftan erken. 16 17den sonra yavaş yavaş çıkar merak etme
bebekteyaparimkariyerde Fatos3 😂😂daha çok erken 22haftadan sonra karnım çıktı mide bulantılarının azalması hatta geçmesinde olası bir durum korkma
melegiminannesi Fatos3 12. Haftamdan sonra belli olmaya başladı suan 20. Haftamdayım kıyafetlerimin üzerinden belli.oluyor artık 💙
sbusra melegiminannesi Evet siz sanırım bir fotoğraf paylaşmıştınız 3 buçuk aylık bayağı belliydi 😊 Bende 11.haftamdayim benimde cikt
Minikomm Fatos3 benim 28 den sonra Belli oldu. Öncesinde akşam yemeğini cok yemişim gibi minik bir göbek vardı. 8 aylıkken de daha doğuma 3-4 ay var sanıyorlardı. Şimdi 3 haftadan az var 🥰🙏🏻
Fatos3 He kizlar anladigima gore herkesde farkli oluyomus. Bakalim benim minim kusum ne zaman belli edecek kendisini🥰
BMA Fatos3 erkekse benim gibi anca 30 da oda minik bi gobek😁yarin tam 34 olucaz ama hala kimse hamile oldugumu anlamiyor😁🤦🏻♀️
Zencefillilimon sevgitekes dikkat et canjm karnın geniş değilse erken çatlıyorsun Hindistan cevizi yağı bebe yağı ve çatlak kremi kullanmama ragmen 19. Haftada çatladım resmen
sevgitekes Zencefillilimon çok mu kilo aldın kaç kiloyla gebe kaldınız su anda çatlama yok bende daha
Deletedmom58 Fatos3 38+2yim hala biraz bol giyince ilk bakışta hamile olduğum anlaşılmıyor 😅 göbek işi tamamen yapı meselesi benim ilk 24-25 gibi belirginleşti ama hiç bi zaman büyük bi göbeğim olmadı.
AsenaD Karni en erken cikan ben olmusum sanirim 😊 10+6 haftaligiz zayifladigim halde karnim cikti onceden gobekli degildim bilmiyorum bu kadar hizli karnim buyumesi normalmi 😊 daha once iki dusuk yasadim sukurler olsun bir sikinti yok yavrumda