Fatos3 Kizlar ben 13haftamdayim karinim henuz hic belli olmuyo, mide bulantilarimda iki haftadi gecti hic bisey hisetmiyorum. Acaba bir sorunmu var?🥺
Deletedmom133 Fatos3 12 den sonra belli olmaya başladı iyidir korkulacak bir şey yok yakın zaman da hissederaenşz endişeleriniz hafiflemiş olucak😊
Alessia Fatos3 14+5 barız gobegım var 5 kılo verdıgım halde ama progestron hormonu bende aşırı gaz yaptı yoksa bebek degıl
Aslan12 Canım yoktur sorun merak etme kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden çok belli etmezmiş küç olması daha iyi rahatına bak keşke benimde küçük olsa 😂
Sis Fatos3 6. Aydan sonra bir büyüyor canım durduramıyorsun bu sefer aynada şaşkınlıkla hergeçen gün büyüyen farka bakıyosun 🙈🙈
Betuel11 18 haftalığım belli olmuyor 🙂 rahat edemeyeceğimi bildiğimden belli olmaması işime geliyor 🤣
Zencefillilimon 19 haftalığım bariz belli anlıyor herkes ve çatlıyorum daha şimdiden iç karnım yokmuş aşırı kilo almadım 4 kilo aldım zayıf hamile kaldım bünye meselesi iç karnın geniş olması avantaj
Fatos3 Anladim kizlar dikkatiniz icin cok saolun, karnim cikmasa bile simdidden krem kullanmaya basladm catlamasin diye 😐 siz nasil bi krem kullaniyosunuz acaba?
DamlaK Mine mustela çatlak öncesi yağ lierac Hindistan cevizi yağı dönüşümlü olarak kullanıyorum 16.haftadan beri duştan sonra da Bebek yagı sürüyorum 30haftalıgız henüz hiç catlagım yok
Rknvlkn Fatos3 benim 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı 22 haftalık olucam hala hamile gibi değilim senin de çok normal canım
Gamze_fy Lierac kullanıyorum şimdilik bi çatlağım yok arka tarafta ufak çizgilerim var yanlarım da . Onlar da hamilelikten önce vardı erken kilo alıp veriyorum ona bağlı galiba . Bebek yağı da sürekli kullanıyorum