Ebrulimm Fatos3 benim 5. Ayımda hamile olduğum belli oluyordu herkes soruyordu göbeğin nerede diye 😂😂
Sevey Fatos3 normal bence bende 13 haftalık gebeyim 2. Benim karnım çıkmadı daha herkes aynı olucak diye bişey yok midenin geçmesine şükret ben mahvoldum hala devam ediyo
sevgitekes Zencefillilimon çok mu kilo aldın kaç kiloyla gebe kaldınız su anda çatlama yok bende daha
Zencefillilimon sevgitekes 4 kilo aldım 55 le kaldım 59 şuan 168 boyum var daha önce 66 kilo iken bile çatlağım yoktu. İç karnım darmış
Terasus33 Fatos3 5.ayda belli oldu. Şuan 35 haftalığım ama karnım büyük değil. Gören inanamıyor son ayda olduğuma 😏
Deletedmom308 26.haftada belli olmaya başladı zar zor :) şu an 40. Haftadayım ama her gören 30. Haftanın başındayım sanıyor :))
Daisyy Fatos3 25ten sonra belli oldu karnım. 13 haftalıkken de bulantıların bitmesi çok normal rahat ol 😊
Tugceanneoluyor Fatos3 canim 13 haftalikta benimde daha bir sey yoktu hatta soyle soyliyim 6 bucuk 7 aylik oldugumda belli oldu karnim :) hamile olduguma o zaman anca inandilar :)
alyavetuna Fatos3 keşke benim dr belli olmasa önceden göbeğim dümdüz içine çöküktü şimdi 3 aylık hamileyim ve göbeğim var buda demek oluyor ki erkenden yirtilicam şuan bile.karnin kasiniyo başka bi açıklama gekmiyo aklıma 😭😭😭😭