Ceyda015 38+5 son 9 kaldı ama ne sancı ne nişan hiç bişey yok bı ara belime ağrı girdi bugün oda kısa sürdü ona bile sevinmiştim yaa😂ama yok sanki hiç dogmayacak gibi
Fatovebebegi BurcuY benım de 17 günüm var ama gelmek ıstemıyor sanırım ne agrım var ne bısey normalde kızlar çok bekletmez ama benım kı bekletcek galıba sözler de de durum öyle
Figent [silindi] istanbulda değilim canım küçük şehirdeyim.1 hafta önde gidiyor bebeğim kilosu da fazla oldugu için 40 haftayı geçerse zor doğurursun dedi. Sezeryan yapıyım dedi bende hayır son ana kadar normal düşünüyorum dedim o yüzden bu hafta gelse kolayca doğururum ınsallah.
Mert_annesi BurcuY 39+2 olduk bu gece itibari ile. Ne nisan var ne sanci var ne aciklik var hicbir sey yok 🤔Beklemedeyimm. Oglumun keyfi yerinde sanirim😂❤
Cenyy BurcuY benim son 16. Hiç bir belirti yok. Geçen hafta baktılar açıklık yoktu. nişan nasıl geliyor 🤷🏻♀️
Ceyda015 BurcuY aynen devamlı vucudumu dinliyorum, lavaboda kontrol ediyorum nişan felan var mı diye ama kızımin keyfi yerinde galiba😉😂
Mert_annesi BurcuY Valla neden bilmiyorum ama keske biraz sancim olsa diyorum artik😂Hayirlisi ile gelsinler insallah ❤
BurcuY Mert_annesi ay bende bende sancım gelsin diye dua ediyorum 😂😂 kafayı yemek bu olsa gerek 😂😂 amin inaşşallah 💕
Yesim_dmrcn BurcuY doğuruyorummmmm😍 sabah alıcak sezeryanla doktorum perş beklemeye gerek yok dedi. Dua edin😊
BurcuY Yesim_dmrcn neden sezaryene döndü kuzum? Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallahhh💕💕 hadi hayırlı haberlerle gel 🙏
Yesim_dmrcn BurcuY sancı sıfır, açılma sıfır. Ama kanamam oldu. Biraz açılma olsaydı doktor beklicekti, normalci bizim dr ama benim daha düşüklerim falan var beklenen bi bebekti riske atmayalım dedik
[silindi] BurcuY az önce nişanım geldi renksiz diye önemsemedim doktoru aradım illa renkli olması gerekmiyormuş meğer gerçekten nişanmış😅