[silindi] BurcuY benimde son 8😅 Yumuşama var demişti geçen hafta ama açılma vs yok. Sadece 2 gündür inanılmaz kasılmalarım var ara ara ağrılarda var. Düzenli değil ağrılarım diye sakince bekliyorum😄
[silindi] BurcuY az önce nişanım geldi renksiz diye önemsemedim doktoru aradım illa renkli olması gerekmiyormuş meğer gerçekten nişanmış😅
C-mom BurcuY benim günümde kalmadı 🙈 ısrarla gelmiyor. Sanırım ben doğuramicam sadece hamile kalabiliyorum galiba 😂 40+3 bugün ve sanki hiç gelmicekmiş gibi sıpa. Artık gelseydi iyidi çıldırıcam artık 😂
C-mom BurcuY inş inş 😊 hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere. Bak 12 yi geçti saat 40+4 oldum bile 🙈 hergün bugün de doğurmadım diye uyanıyorum bakalım nolcak 😂
Yesim_dmrcn 38+4 oldum sabah kahverengimsi akıntı geldi. Görüştük doktorumla gittik ama eve gönderdi. Nişan sonrası 1-7 gün içinde doğum gerçekleşebiliyomuş. Hakkımızda hayırlısı💙
hunilimom BurcuY ayy benim 27 günüm var daha bende çok sabirsizim sabah kontrolüm var doktorum ne dicek merak ediyorum valla artık doğsun istiyorum
Yesim_dmrcn BurcuY doğuruyorummmmm😍 sabah alıcak sezeryanla doktorum perş beklemeye gerek yok dedi. Dua edin😊