busratasci- BurcuY canm bnm kacncı haftandasın sen suni vs dusundulermi, bende 39+1 olcam yrn doktor bu hafta gelse iyi olur dedi, acıklık varmı blmyrm sancı vs yok
BurcuY busratasci- Suni sancı versek sezaryene döner biraz daha bekleyelim zamanı var dedi kuzum 38+4 günlüğüz bugün nişanım geleli bugün 3. Günümüz bekliyoruz 🙄yarın mı senin kontrol benim perşembeydi normal şartlarda ama belki erken gel der
Gulcan80 BurcuY bizde beklem3deyiz cnmm inslh sag salim kucagimiza aliriz benim tek korkum kizim bayram gunu gelmesi inslh oyle olmaz o hangemede bide doktor hastane dusunemiyorum dua edelim birbirimize sag saglil tek avazda kurtuluruz inslh
BurcuY Gulcan80 valla kuzum inşallah çok bekletmezler calla insan sabırsızlanıoda 🙄 aynn bayramda baya telaş olur doğru diosun allah doğru zamanda sağlıkla versin kucağına inşallah 🙏
BurcuY [silindi] ay ağrılar nasıl bişi dakika tıtabilio musun tarif eder misin canım 🙈 ay hadi bi avazda sağlıkla al inşallah kucağına haber ver bana da merak ediyorum 💕🙏
[silindi] BurcuY ay amin inşallah hepimizi hayırla sağlıkla kavuştursun☺️🙏🏻 Çok sık olmadığı için dakika tutmaya başlamadım henüz adet ağrısı gibi kasıklarımda belimde var şimdilik birde alt kısmıma vuruyor
busratasci- BurcuY allah allah nişan glince gitmeseydim keske doktora dedin mi :) bnde olan kesin nişan mıydı pek emin dglım ama iyiki gtmemişim dktora :)