sevil87 xwprensesannesii ohhh hepimiz ağırdan alıyoruz, en zor iş isim, isim koysak kapı süsü sipariş ederdik o bile yok dolapını beklemeden kıyafetleri yıkayıp ütüleyeyim strese girmekten iyidir, ay bide yaz geliyor yazlıkları çıkarma olayı var işimiz çok
BMA Eminer eczanede tanidigim var ordan alicam canim ben eger begenmezsem bende siparis veririm saol😘😘😍
dere07 sevil87 34+3 olduk yatağı hazır kıyafetlerini yıkadımove utuledim çantasını hazırladım ve kendi çantamı hazırladım bugün emziklerini ve biberonlarini sıcak suda beş dakika kadar kaynattim suan eksiklerim bebek bei ıslak Mendili şampuan tırnak makası kendim için de emzirme sütyeni Depend göğüs pedi bunları da ayin 10u 15i gibi aldım mi eksiğim kalmıyor 😇
Ebrulin sevil87 ben de cok aceleci ve hevesli davrandim herhalde 27 haftaligiz odasi hazir 🤣 tum kiyafetler i hazir sadece yikayip utuleyip yeniden yerlesdirecegim zamani geldiginde. kucuk eksikleri kaldi yavrumuzun kendi yatagimin yanina besigi kaldi banyo seyi biberon seti gibi seyler cantami hazirlamam icin zaten cok erken dip kose temizligine gelince onuda hergun yapiorum zaten hamilelikde meshur olan temizlik hastaligina yakalandim 😢 ama simdiden sonra daha agir gelior hayirlisi olsun kizlar ben biraz tezcanliyimdir zaten saglikla gelsin bebislerimiz
Figent sevil87 canım hiç stres yapmana gerek yok hemen başla biryerden çantanı hazırla yavaş yavaş bir bakmışsın herşey bitmiş olacak. Iyiyim de güzel enerji ver kendine havalarda guzellesti bekledikçe insan daha stres oluyo.ben gece 3 te bile ütü yaptığımi bilirim aklıma geleni hemen yaptım yarın birgün yaparım demedim bir baktım herşey bitti.
sevil87 Figent çok tşk ederim evet tembellik yapmadan aklıma geleni yapmam lazım, olmadı bende sizin gibi yıkayıp ütüleyeyim dolap gelince işim kolay olur
Figent sevil87 ben daha çocuğa dolap bile almadım hurclara yıkayıp ütüleyip koydum dolap olunca da kolayca dizerim
Deletedmom133 sevil87 32+5 olduk çantamız hazır ikramlıklarımı yaptım buzluğa attım hediyelikleri hepsini yaptım takı yastığı kapı süsümde bitti isim belli değil sadece olsun çikolatası yapılacak tek o kaldı 😊😊
Mucizeemm sevil87 35 haftalık olduk bizde bugün temizlik yapılacak sonra herşey bitmiş oluyor herşeyim hazır şükür 🙏