sevil87 Benim gibi olan var mi çok stresliyim hazır dolap aldık kurduk kötüydü tekrar gönderdiler onuda beğenmedik durduğu yerde ayağı kırıldı 20 gün öyle gitti şimdi mobilyacı dan yaptırıyoruz dolap odası olsun herşeyini yıkayıp koyayım dedim 1 hafta dolap bekliyeceğiz 35 haftalık olacağım ne temizlik yaptım ne eşyaları hazır ne hastane çantası, ev temizleyecek çok halim de yok, sabah kalkıyorum el parmaklarım ağrıyor, kendimi yordun hissediyorum allahtan eşyaların çoğunu indirime düştükçe almışım, siz neler yaptınız, kuzumun ismini bile halen koymadık
BMA sevil87 benim herseyim hazir yikama ütüleme sadece 2 3 sey kaldi depend ve ic çamaşırı vs kendim icin onlarida bu hafta alicaz insaAllah sizin gelmis az kalmis valla benimde 35 günüm var sezeryan olcağı için 35
xwprensesannesii sevil87 aynı ben 😂 36 haftalık hamileyim kıyafetleri falan ütüledim daha anca ama yıkanmamışlarıda var hastane çantam hazır değil ev temizliğine başlamadık beşiği gelmedii ikramlık şeker hamurundan kurabiyesinide ben yapıcam umarım yetişirim 😂😂
dere07 sevil87 34+3 olduk yatağı hazır kıyafetlerini yıkadımove utuledim çantasını hazırladım ve kendi çantamı hazırladım bugün emziklerini ve biberonlarini sıcak suda beş dakika kadar kaynattim suan eksiklerim bebek bei ıslak Mendili şampuan tırnak makası kendim için de emzirme sütyeni Depend göğüs pedi bunları da ayin 10u 15i gibi aldım mi eksiğim kalmıyor 😇
Tuggba Bende 33+2 olduk bugün stresliyim hiç bir şeyim yok henüz ne yatak ne kıyafet bir hastane çıkışı bile.. yatağımızı mobilyacıda yaptırıyoruz kıyafetleri de eşim acele etme diyor ama ben ister istemez strese giriyorum nolur nolmaz diye ayrıyeten ne alacağımı yaz bebeği nasıl giydireceğimi de bilmiyorum 😐
sevil87 Tuggba ben hastane çıkışı felan aldım, bugun pijama takımı aldım sizin de az kalmış zaman çabuk geçiyor benim daha eksiğim çok al al bitmiyor İnt aldığım ürünlerde hüsran yaşadım giderli küvet aldım gider yerinin tıpası gelmedi :)
Yasemincifci Tuggba yaz bebeği diye tişört falan giydirmeyecegiz canım penye türü ince şeyler tercih edebilirsin
Yasemincifci Denisss ben evimin temizliğinde yaptim😅 ev aldık ilk önce temizledik sonra bebeğin odasını kurduk diğer eşyaları hazırdı zaten ben baştan başladım almaya şuan kafam çok rahat bide indirimden almıştım ben gayet iyi oldu
sevil87 BMA benim şuan normal gözüküyor, çatı muayenesinden sonra ne çıkar bilmiyorum tabi 9 ay 10 günü bekler mi benim kız bilmiyorum
BMA sevil87 hayırlısı kuzum ozaman normale göre haziranin kaçı acaba. Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah❤
Tuggba Aksilikler bırakmıyor anlaşılan 😶 Eşimin maaş almasını bekliyorum malum para olduktan sonra çarşıya çıkıp almak 1 gün sürmez ☺️ Kendimi öyle rahatlatıyorum 🤗
sevil87 Tuggba öyle olmıyo inan zaman yaklaştıkça birşey almak beğenmek daha zor strsesten sanırım. Ben şuan öyleyim sanki hiç doğurmayacak gibiyim, her an doğuracak gibiyim değişik bir ruh hali :))))
Saliserh Benim 41 gün var doğuma temizliğe başladım badana boya ramazan gelmeden olsun istedim annemler yaptı çünkü her şeyi
sevil87 Saliserh allahtan badana boya işim yok,benim için çok zor olurdu temizliği aslında bilerek erteliyorum azar azar ince işleri yapmaya çalışıyorum 1 ayda genel temizlik dayanmıyor, yine batacak uğraş VS
sevil87 BMA 10 haziran gözüküyor şuan için, sizin nezaman amin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalaım
BMA sevil87 6-7 haziran dedi doktor daha erken gelmek istemezse tabi🤭🤭ozaman benim daha az mi var sizin 35 se benim 32 mi kaliyo🤦🏻♀️
Beyzacpr Benim 30 haftalık oldu kiyafetleri hazir sadece yıkayıp utulicem odası hazır beşiği ni yaptırıyoruz oda ramazanda gelir . ben ramazan ayina bir is bırakmak istemedim 😊
Atarlianne Benim de 8 haziran. Ufak tefek eksikler kaldı. Bebegin kıyafetleri yıkanmıştı bugün ütüledim şükür. Yarın çantaya koycam. Bende emzik, orkid ıslak mendil alcam şimdilik bunlar aklımda.
sevil87 xwprensesannesii ohhh hepimiz ağırdan alıyoruz, en zor iş isim, isim koysak kapı süsü sipariş ederdik o bile yok dolapını beklemeden kıyafetleri yıkayıp ütüleyeyim strese girmekten iyidir, ay bide yaz geliyor yazlıkları çıkarma olayı var işimiz çok