Yasemincifci Tuggba yaz bebeği diye tişört falan giydirmeyecegiz canım penye türü ince şeyler tercih edebilirsin
Yasemincifci Denisss ben evimin temizliğinde yaptim😅 ev aldık ilk önce temizledik sonra bebeğin odasını kurduk diğer eşyaları hazırdı zaten ben baştan başladım almaya şuan kafam çok rahat bide indirimden almıştım ben gayet iyi oldu
BMA Yasemincifci istege bali canim sen beni biliyosun aslinda🤣🤣🤭epilepsi vs vardi ya bende diger postlardan hatırla 😘😘
Mucizeemm Yasemincifci şu an temizlik yapılıyor beşik gelip kurulacak onun dışında prensesi bekleme zamanı 😍 normal doğum mu sezeryan mi belli mi
Yasemincifci Mucizeemm yoksa belli değil sizinki belli mi dün doktora gittim de söyler ümidiyle soylemedi😐
Mucizeemm Yasemincifci şimdilik normal doğum pozisyonunu almış bebek ama son anda bisey değişir mi bilmiyorum
sevil87 Figent çok tşk ederim evet tembellik yapmadan aklıma geleni yapmam lazım, olmadı bende sizin gibi yıkayıp ütüleyeyim dolap gelince işim kolay olur
Yasemincifci Mucizeemm benimkide normal pozisyondada bu demek olmuyorki normal doğacak değişebilir onun içinde bişey demiyor sanırım doktor
Mucizeemm Yasemincifci sadece çatı muayenesi önemli dedi doktorum kilo vs engel değil normal için çünkü