• Sağlık
  • Göbek deliğiniz sizinde aciyomu kızlar?

Evet aciyor bnde 30 um ama başindan beri aciyor
    Hamile41 benim gecen hafta başladı neden oluyo acaba biraz önce baya çok acıdı dokunamadim bile şuan geçti
    Beniöde oluyor Bebek ağırlaştı mı olunuyor acaba
    Seher_ evt canm benmde ara ara açıyo doktoruma sordum hatta bir ara morarma falan oldu kenarında. doktorum karın büyüdüğü için baskı acı normal dedi 2 cm e kadar morarmada normalmiş. tamamen büyüdüğü için geriliyor o yüzdenmiş canm. suan acımıyo ara ara oluyo ama. korkucak bişi yokmuş içini ferah tut.
      Nazoztrk bende öyle düşündüm hatta bazen dışına doğru bile çıkıyo göbek deliğim normalde içine doğru bebeğin pozisyonun dan da oluyo galiba kalçasıni falan dayiyosa
      Seher_ benimde arada acıyo dokunamıyorum bile ama doktorum o bağırsaklarla alakalı dedi, çok şiddetli olursa acile git dedi. Sanırım karın büyüdüğü için bağırsaklarda sıkışıyo
        34.haftam bende de başladı elim değince acıyor dışarıya çıkmasına ramak kaldı zaten
          Şuan bi agrı yok 31. Haftadayız umarım olmaz
            Seher_ doğum yapana kadar acıdı doktora gösterdim fıtık defi doğumda bakarız dedi 2 ay önce doğum yaptım yavaş yavaş geçti bebeğinde de fıtık var onunla alâkası olur mu merak ediyorum bende
              Gobek deligimde.kapandi dişari cikti
              Tgcmrt evet canım olabilir bide ben kabızlık yaşıyorum gaz sancım falnda oluyo
              sevil87 benim karnimda büyümedi 5 aylık falan sanıyo görenler daha çok sıkışıyo bebek heralde içerde
              Aycan3549 benimde aniden oldu canım ya gecen hafta olmuştu bugün gene oldu hergun değil gecen hafta 1 gün sizladi bide bugün oldu
                Seher_

Seher_ umarım biran önce geçer canım bitane doğurana kadar 9 doğuracağız sanırım ☺️
                  Seher_ eevveyt malesef özellikle oraya tekme attifinda canim gidiyo🤦🏻‍♀️33+5 şiz
                    Seher_ he yaa valla bazen diyom oglum cik artik birazda disarda oyna😁🤣sonra diyom yok yok zmanini bekle büyü hemem gel🤣🤦🏻‍♀️