• Sağlık
  • Göbek deliğiniz sizinde aciyomu kızlar?

34.haftam bende de başladı elim değince acıyor dışarıya çıkmasına ramak kaldı zaten
    Şuan bi agrı yok 31. Haftadayız umarım olmaz
      Seher_ doğum yapana kadar acıdı doktora gösterdim fıtık defi doğumda bakarız dedi 2 ay önce doğum yaptım yavaş yavaş geçti bebeğinde de fıtık var onunla alâkası olur mu merak ediyorum bende
        Gobek deligimde.kapandi dişari cikti
        Tgcmrt evet canım olabilir bide ben kabızlık yaşıyorum gaz sancım falnda oluyo
        sevil87 benim karnimda büyümedi 5 aylık falan sanıyo görenler daha çok sıkışıyo bebek heralde içerde
        Aycan3549 benimde aniden oldu canım ya gecen hafta olmuştu bugün gene oldu hergun değil gecen hafta 1 gün sizladi bide bugün oldu
          Seher_

Seher_ umarım biran önce geçer canım bitane doğurana kadar 9 doğuracağız sanırım ☺️
            Seher_ eevveyt malesef özellikle oraya tekme attifinda canim gidiyo🤦🏻‍♀️33+5 şiz
              Seher_ he yaa valla bazen diyom oglum cik artik birazda disarda oyna😁🤣sonra diyom yok yok zmanini bekle büyü hemem gel🤣🤦🏻‍♀️
                Merhaba bgn de sordum benimde çok acıyo fırık olabilirmiş hamilelikte normalmiş
                  BMA benimki de erkek belli ediyolar kendilerini😂😂
                  • BMA bunu yanıtladı.
                  • BMA bunu beğendi.
                    Eccess fıtık olunca baya bi dışına çıkar diye düşünüyorum ama benim genelde içe doğru bazen dışarı doğru hafif çıkıyo
                    Seher_ ablamda diyo 1. Yegenim gibiydmis cok haraketli 🤭🤭oda erkek
                    Göbek deliğinize avuç içinizle masaj yapın çok bastırmadan ovalayarak o an o sertlik geçiyor ve acı da geçiyor
                    Seher_ insallah catlamazsiniz benimde aciyordu deri gerildigi icin ve sonrasinda 33uncu haftada birden cok fena catladim gobek feligimin alti ve ustu de catladi
                      Seher_ siz zorlugu be ek dogunca görün😂insallah bizimki gibi kolik bir bebeginiz olmaz