Toplasın Mayıs Annelerı
38+6 ama 4 gün önce gidiyor dedi doktorum 😊 kızlar erken gelir dediler beklemekteyim ama hala gelen yok 😊
37+1 her an herşey olabilirrrr😀😍
SevincAtk aynıyız seninle. kaç kilo olmuş oğlun? 😊
Bugün tam 39. Hafta nstde sancı var açılma yok her an doğuracak gibiyim sancı çekiyorum gelen giden yok hala
Bir 20 mayıs da bizden😊 ne çok varmış
[silindi]
Son 10 gündeyim☺️ Dün akşamdan beri karnım çok düzenli kasılıyor ama ağrı sızı yok🤷🏼♀️
[silindi]
Yesim_dmrcn canım benimde perşembe sezeryan aynıyız 😊senin neden sezeryan oldu bebek kilosundan falan mı
EdaaEymen 36+5 olduk bızde doktorum 1 hafta önden gidiyor 37+5 ultrasona gore gelişimi.. Ayın 14 unde catı muayenem var hazırlıklı gel hersey olabılır dedi , 20si muhtemel doğum tarihimiz hayırlısı olsun ama ben de bıran önce doğurmak ısteyenlerdenım sağlıkla tabi🙏sol kalcam çok ağrıyor bıçak saplanır gibi onun dışında iyim şükür, doktorum magnezyum yazdı kullanmaya başlıcam ınsaAllah kalçama iyi gelır
EdaaEymen heyecan, stres, şişkinlik, yorgunluk hepsi bir arada bekliyoruz son 15 gün insallah daha da erken olabilir
[silindi] daha önce çok düşüklerim dış gebeliklerim oldu. Beklenen bi bebekti. O stresi yaşamak istemedik canım ya. Rabbim nasip ederse aynı gün anne olucaz desene❤️
SevincAtk benim de erkek perşembe gittim doktora 3100 gr 😊 sağlıkla gelsin paşalar inşallah 🙏🏼
SevincAtk çatı muayenesi de oldun mu?
37+3
Bebeğimin kilosu geçen hafta 3100 dü🤭. Bu hafta da tahminen 100 gr filan almıştır. Pzt kontrolüm var. Benim kız aşağıda arada baskı yapıyor, yerleşmeye çalışıyor sanırım. Bakalım 40. Haftayı görecek miyiz🥰🤷🏻♀️
Bebeğimin kilosu geçen hafta 3100 dü🤭. Bu hafta da tahminen 100 gr filan almıştır. Pzt kontrolüm var. Benim kız aşağıda arada baskı yapıyor, yerleşmeye çalışıyor sanırım. Bakalım 40. Haftayı görecek miyiz🥰🤷🏻♀️