• Doğum
  • Toplasın Mayıs Annelerı

Mavkumvoled benimde aynı senin gibi kasıklarım 2 gündür çol ağrıyor pazartesi kontrolüm var bakalım
EdaaEymen Çarşamba günü sezeryana giriyorum 38 +2 günlük olmuş olucaz
EdaaEymen son 19 gün bakalım kendiliğinden sağ salim gelir hayırlısyla paşam❤️🤗
Son 6 günümüz kaldı 🙄 gelmiyor kızım cok nazlı
38+6 ama 4 gün önce gidiyor dedi doktorum 😊 kızlar erken gelir dediler beklemekteyim ama hala gelen yok 😊
37+1 her an herşey olabilirrrr😀😍
ZeytinL ben soyledim
Normal dedi son zamanlar olacak bunlar dedi. Alta baski yapior bol bol dinlen bende uzanmaya calisiorm hep.
    Bugün tam 39. Hafta nstde sancı var açılma yok her an doğuracak gibiyim sancı çekiyorum gelen giden yok hala
    • [silindi]

Son 10 gündeyim☺️ Dün akşamdan beri karnım çok düzenli kasılıyor ama ağrı sızı yok🤷🏼‍♀️
    gokceylmz 3100gram olmus doktor haftasına göre biraz üstte dedi yani 1 1bucuk hafta önde gidiyormuş 🙈😂oglanı tosun yapıcam bu gidişle.senin ne kadar şuan kız mı erkek mi bebiş 🤰😇🙏🏻
      • [silindi]

Yesim_dmrcn canım benimde perşembe sezeryan aynıyız 😊senin neden sezeryan oldu bebek kilosundan falan mı
        EdaaEymen 36+5 olduk bızde doktorum 1 hafta önden gidiyor 37+5 ultrasona gore gelişimi.. Ayın 14 unde catı muayenem var hazırlıklı gel hersey olabılır dedi , 20si muhtemel doğum tarihimiz hayırlısı olsun ama ben de bıran önce doğurmak ısteyenlerdenım sağlıkla tabi🙏sol kalcam çok ağrıyor bıçak saplanır gibi onun dışında iyim şükür, doktorum magnezyum yazdı kullanmaya başlıcam ınsaAllah kalçama iyi gelır
        EdaaEymen heyecan, stres, şişkinlik, yorgunluk hepsi bir arada bekliyoruz son 15 gün insallah daha da erken olabilir
        [silindi] daha önce çok düşüklerim dış gebeliklerim oldu. Beklenen bi bebekti. O stresi yaşamak istemedik canım ya. Rabbim nasip ederse aynı gün anne olucaz desene❤️
          EdaaEymen dün hastaneye yattık nişanımız geldi ama bugün çıktık sancımız olmadığı için 1 cm açıklıkla beklemedeyiz 🙄