Hafsamm Marayyy canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti? 17 gün falan geçmesi geriyor ya inşallah vardır
Duuyguum Mahbuss bol bulantılı valla Büşra öldürük beni şimdiden ne dicem sana ovülasyonu sürekli mi yapıyorsun gebelik için mi yaptın sadece
Mahbuss Duuyguum valla bebiş oluşunda her şeye katlanır anneler ❤ ben 21. Gün yumurtlama gördüm 23. Gün çok silikti bıraktım çatlamışti. Şimdi adetime 2 gün var yapayım dedim 4 tanecik kaldı ovulasyon testi 😁
Duuyguum Mahbuss az kalmış müjdeli haber almana bende ovülasyonla öğrendim ilk katlanıyoz valla dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kan testini adet günün geçince mi yapıcaksın
Mahbuss Duuyguum evet canım pazartesi test yaparım evde çıkarsa direk giderim zaten eğer olmazsam inşallah
BiDunyaMutluluk Marayyy canım bu gayet normal yumurtlama yok ki 😊 t çizgisi c çizgisinden koyu yada aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor. Silik ya da hiç yok olursa yumurtlama yok 😊😊
Marayyy BiDunyaMutluluk benim yumurtlama geçti zaten gebelik varmı diye sordum adetime 3 gün var belki böyle olup hamile olan vardır diye postu açtım canım
Duuyguum Mahbuss az süre değil canım ben iki ay sabredememiştim allahım yüzünü güldürsün inşallah bu ay
Gkhnm97 Marayyy canm bence var gibi insallah hamilesindir zaten yumurtlama olmadigi gunler cok silik cikiyor senin kirmizi cikmis bi kac gun sonra tekrar yap rabbim bizede burada mujdeli haberler vermeyi nasip etsin insallah🤲🤲
Marayyy Gkhnm97 amin canım KESK’e olsa ama benim t çok koyu değil ya c kadar gebelik testi de yapmadım umarım ben yanılırım ya hiç bir belirti de uok zaten
Tudi Marayyy adet olsan bile bi belirti yokmu Ben hamileyim sandim ayni adet belirtisi gibi dediler kasik agrisi vs yasadim adet oldumm Sende onlardami yok 🤔
Marayyy Yasemincifci yok ben yumurtlama gününü geçirdim canım tekrar yumurtalım gibi olunca gebelik oluyor derler de Benin yumurtlama gibi olmadı
Marayyy Esrayusuf yarın sabah eczaneden alırım öğlene kadar açık eczaneler ben olmadığını düşündüğüm icin almadım
Marayyy Duuyguum ben uzun zamandır hazırım da rabbim uygun görmüyor demek ki o ne zaman isterse canım
Marayyy Hs20 aynen canım bende öyle biliyorum ama benim sorum şu adete 3 gün kala övülasyon testi böyle çıkıp hamile olan varmı dedim çünkü açık çıkmamış belki vardır dedim
Hafsamm Marayyy daha 12-13 gün olmuş bekli sora daha koyulaşır çok umut bağlama ki üzülmeyesin çok dA umutsuz olma ☺️ Bunlar da bizim sınavımız inşallah vakti geldiğin de selamete uğrayanlardan oluruz🤲🏻