Mahbuss Marayyy https://hizliresim.com/8apkan böyle canım bugünkü Yarın tekrar yapicam ovulasyon atarım 😊
Marayyy BiDunyaMutluluk benim yumurtlama geçti zaten gebelik varmı diye sordum adetime 3 gün var belki böyle olup hamile olan vardır diye postu açtım canım
Marayyy Gkhnm97 amin canım KESK’e olsa ama benim t çok koyu değil ya c kadar gebelik testi de yapmadım umarım ben yanılırım ya hiç bir belirti de uok zaten
Gkhnm97 Marayyy canm belki zaman gectikce koyulasir bazilarinda hic belirti olmuyo canm bnm arkadasimdada olmamisti 5 haftalik hamile oldugunu ogrendi
Hafsamm Marayyy daha 12-13 gün olmuş bekli sora daha koyulaşır çok umut bağlama ki üzülmeyesin çok dA umutsuz olma ☺️ Bunlar da bizim sınavımız inşallah vakti geldiğin de selamete uğrayanlardan oluruz🤲🏻
Selinish_ Benim renglime 2 gün kala kan testi yaptırmıştım . Sonra eve gelip ovulasyon testi yaptım ikiside aynı renkte kıpkırmızı çıkmıştı.
Tudi Marayyy adet olsan bile bi belirti yokmu Ben hamileyim sandim ayni adet belirtisi gibi dediler kasik agrisi vs yasadim adet oldumm Sende onlardami yok 🤔
Marayyy Tudi Tudi yok ben adet olunca agrım sızın olmuyor sadece olacağım gün bir saat önce anlıyorum
Mahbuss Marayyy Tudi gebelik testi yaptım kabak gibi tek çizgi çıktı bundan sonra günüm geçmeden asla yapmam 😁
Seva_Sevaaa Marayyy 1 hafta önce yaptığımda çok silik çikdi dedim tamam yok o zaman ondan sonra 4 gün kala dedim bidaha deniyeyim eyer varsa hafta sonu bişey içerim 🍷ederim birşey olur bi bakdim böyle seninki gibi çıkdi inanmadim bide gebelik testi yaptim sadece gölge vardi sonra 1 saat içinde hafiften belli oldu anladim ki var hala şokdayim inanamiyorum 🤗🤗 allah sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah öyrendiyim günden herkes için dua ediyorum 💕