Berary Marayyy canım umutlandırmak istemem hamilesin galiba. Benimde hiçbir belirtim yoktu birtane bile aynı o ay umutsuzdum ama bana göz kırptı minik ben burdayım diye inşallah vardır ❤️
Berary Marayyy denemedim canım ama adet geçtikten 4 gün sonra bile gebelik testinde çıkmadı neredeyse ama farkettim kan verdim 26 çıktı geç döllenme olmuş. Yumurtlama günümü kAçırmıştık birde
ebrukc Marayyy ama daha 3 gün var adetine gün gün daha koyulaşıyo bizim öğrenen arkadaşımız olmuştu bu testle
Duuyguum Mahbuss kötü düşünme canım hayırlısı olsun inşallah ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman ya bence
Mamaundpapa Marayyy canım benim kocaman ovülasyon yazmana rağmen herkes gebelik dedi Rabbim söyletti galiba vardır inşallahhhh
Tudi Marayyy canim hamilelik belirtiside adet gibi zatenn ben bilmiyorum ama diyen kislardan dolayi soyluyorum
Marayyy Yasemincifci yok ben yumurtlama gününü geçirdim canım tekrar yumurtalım gibi olunca gebelik oluyor derler de Benin yumurtlama gibi olmadı
Marayyy Esrayusuf yarın sabah eczaneden alırım öğlene kadar açık eczaneler ben olmadığını düşündüğüm icin almadım
Marayyy Duuyguum ben uzun zamandır hazırım da rabbim uygun görmüyor demek ki o ne zaman isterse canım
Hs20 Canim uzmek istemem ama bende ovulasyon testi ile hamike.kaldim malesef yok galiba cunku oldugunzaman t ile c ayni koyulukta oluyor yada t daha koyu oluyor canim
Marayyy Hs20 aynen canım bende öyle biliyorum ama benim sorum şu adete 3 gün kala övülasyon testi böyle çıkıp hamile olan varmı dedim çünkü açık çıkmamış belki vardır dedim
Hafsamm hunilimom canım gebelik testin de “hgc” yazıyo ovulasyon testin de ise “LH” yani bu ovulasyon ile yumurtlamamızı buluyoruz 😁