Atlarlayasayan Halles benim de gidiyor doğum sonrası komple gidiyor 😭 çok pis denk gelmiş haziran sonu doğumum
Gnl0606 Ende temmuzun 7 sinde doğurmuştum eylülün 10 unda iznim bitmişti😅 bebeğim 3 aylıktı 7 aylık olana kadar izin kullanmıştm.. şimdi ki Allah izin verirse kasımda doğacak 🙏😊
Reparista Gnl0606 merhaba bu ücretsiz izin olayınınçok merak ediyorum siz kullanmışsınız size sorayım dedim 4-6ay falan gibi belli bir süre aralığında mı alınıyor yoksa istediğimiz ay kadar alabiliyor muyuz mesela 2ay almak istiyorum alınıyor mu o şekilde
Gnl0606 Halles evet ben o zaman kullanmıştım şimdiki gebeliğimde yine kullanacağım Allah izin verirse🤲
burcuuomer Halles doğum öncesi 8 haftalık izmi doğumdan sonra alabilirsiniz yani doğumdan sonra 16 hafta kullanirsiniz
Halles burcuuomer hocam öyle olmuyor diye biliyorum yönetmelikte bile açıkça yazıyor bir yanlışınız var
NhLpRn burcuuomer yaz tatiline denk geldiği için sonraya devredemez maalesef izinleri. Benimde eylül başına geliyor yönetmeliği okudum ve olmadığını gördüm ☹️
Selvis burcuuomer öyle olmuyor. Max 5 haftasını aktarabilirsiniz. 37 de zorunlu olarak izne ayrılmak zorundayız. Ayrılmazsanız da aktaramazsınız boşa gitmiş olursunuz da zaten okul idareniz soruyor gerçi sık sık
Atlarlayasayan burcuuomer zaten tatilde olduğu için aktaramaz.en fazla 5 hafta sonraya aktarılıyor o da eğer tatile denk gelmiyorsa
oslemyasar Halles benim de ağustos başı görünüyor şimdilik bakici bulabilirsem 2. Döneme devam ederim inşallah
oslemyasar Halles yaa evet orası da öyle ama ailem yalova da kayinvalidem bakmak istiyor bende ona guvenmiyorum açıkçası. 1 sene çalışmam belki de bakicaz duruma artik
Gnl0606 Eleven evet doğum öncesi izni doktor raporu ile doğum sonuna aktarabilirsiniz yalnız 8 haftanın 5 haftasını aktarabilirsnz 3 hafta kala ayrılmak zorunlu diye biliyorum
Eleven Benim de ağustos sonu Eylül başı görünüyor arkadaşım 18 ağustosta doğu. Yaptı 25Kasım da bitti izni