oslemyasar Halles yaa evet orası da öyle ama ailem yalova da kayinvalidem bakmak istiyor bende ona guvenmiyorum açıkçası. 1 sene çalışmam belki de bakicaz duruma artik
Halles oslemyasar aynen bende senin gibiyim annemde kayınvalide de uzakta o yüzden ben bakcam en azından içime sinene kadar ücretsiz alcam daha sonra illaki bakıcı şart
NhLpRn burcuuomer yaz tatiline denk geldiği için sonraya devredemez maalesef izinleri. Benimde eylül başına geliyor yönetmeliği okudum ve olmadığını gördüm ☹️
Aby34 NhLpRn benim Ekimin sonuna denk geliyor 37. Hafaya kadar çalışıp doğum öncesi 8 haftamı doğum sonrasına aktarabiliyorum diye biliyorum sadece yaza denk gelen öğretmenler izinlerini devredemiyorlar diye biliyorum
oslemyasar Halles ben özelde çalışıyorum bide. Ama yapacak birsey yok kimseye bırakmam en kötü çalıştığım okulun kresi olursa yanımda gotururüm.
Atlarlayasayan burcuuomer zaten tatilde olduğu için aktaramaz.en fazla 5 hafta sonraya aktarılıyor o da eğer tatile denk gelmiyorsa
Sewo Atlarlayasayan aynen öyle yaz tatiline gelen dogum oncesi haftalar sonraya atılmıyor. Çünkü idari izinli olduğumuz icin zaten calismiyor görünüyoruz çalışabilir raporu alınmıyo
Aby34 Cankusssssss ben hesaplamadım ama denk geldi Allah yüÜöe baktım Ekim’in sonuna denk geliyor doğumum. Eylül’de seminerleri falan almayı düşünüyorum 🤔
Gnl0606 Eleven evet doğum öncesi izni doktor raporu ile doğum sonuna aktarabilirsiniz yalnız 8 haftanın 5 haftasını aktarabilirsnz 3 hafta kala ayrılmak zorunlu diye biliyorum
Gnl0606 Tabi sonrasına aktardığınız 5 hafta yaz tatilinin içinde ise yapacak birşey yok eğer öyle oluyorsa bence 32. Haftada izninizi alın bari öncesinde dinlenin😊
Hilalllllll benim de Temmuz gözüküyor doğum Mayıs 15 te izne ayrılacağım Doğum sonrası yanıyor hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun da inşallah izin önemli değil 😊
Sewo burcuuomer canım kullanamazsin doğum oncesi yaz tatiline denk geldiği idari izinli sayıldığın icin dogum sonrasina aktaramazsin. Eylül de iyi degil en guzeli kasimda dogum hic bosa gitmiyor
SusamNur Benimde Ağustos sonu olsun kızlar sonuçta calismadigimiz halde maaş alacagiz boşa gitmiş gibi düşünmeyin ekime kadar 2 ay izinim olmuş olacak. sonrasında da izin alıp 1 yılı kapatmayi düşünüyorum duruma göre 2 yıla uzatabilirim ailemden uzaktayim bakıcı sorun olabilir. Aslında bransimda 15 saat dersim var haftada 3 gun yarım gün gideceğim ama güvenilir bakıcı bulmam lazim
Reparista Gnl0606 merhaba bu ücretsiz izin olayınınçok merak ediyorum siz kullanmışsınız size sorayım dedim 4-6ay falan gibi belli bir süre aralığında mı alınıyor yoksa istediğimiz ay kadar alabiliyor muyuz mesela 2ay almak istiyorum alınıyor mu o şekilde
Gnl0606 Reparista merhabalar sorduğunuz ücretsiz izin sanırım😊 doğum iznimiz normalde 32. Haftadan itibaren kullanıypr. Doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere 16 hafta doğum iznini devlet bize veriyor zaten. Ama isterseniz doğumdan önceki 8 haftalık iznin 5 haftasını doktorunuzdan alacağınız çalışabilir raporu ile doğum sonrasına aktarabiliyorsnz(bu aşama da her türlü doğuma(40 haftanın dolmasına) 3 hafta izne ayrılmak zorundasınız. Sonrasında aktardığınız yada aktarmadığınız izin sürenizin dolumunda göreve başlamak zorundasınız. Eğer çocuğum küçük istemiyorum derseniz çocuğunuz 24 aylık olana kadar istediğiniz süre kadar (yalnız bir aydan az olmamak şartıyla) ücretsiz izin kullanabilirsiniz. Ücretsiz izin içinde bağlı olduğunuz kurum müdürlüğüne dilekçe veriyorsunuz