burcuuomer Halles Benim doğumum eylül başında doğum öncesi izni doğum sonrasında kullanabiliriz doktor raporuyla
Atlarlayasayan Halles benim de gidiyor doğum sonrası komple gidiyor 😭 çok pis denk gelmiş haziran sonu doğumum
Halles Ema maalesef sonrasında ücretsiz izin mi düşünüyorsunuz küçücük bebeği bırakıp gitmek içim el vermiyor benim
Aby34 Cankusssssss ben hesaplamadım ama denk geldi Allah yüÜöe baktım Ekim’in sonuna denk geliyor doğumum. Eylül’de seminerleri falan almayı düşünüyorum 🤔
Halles dilankaras bende seminerden sonra ayrılmayı düşünmüyorum aslında ama eşim bırakmıyor ailemin yanında Doğum yapcam biran önce git diyor erken Doğumdan korkuyor 😀
Bellabells dilankaras kaç haftalıksın canım. Benim de 4 ekim görünüyor.1 eylülde 36 haftalık oluyorum ben.zaten 37 de mecburi ayrılmıyor muyuz
Sewo burcuuomer canım kullanamazsin doğum oncesi yaz tatiline denk geldiği idari izinli sayıldığın icin dogum sonrasina aktaramazsin. Eylül de iyi degil en guzeli kasimda dogum hic bosa gitmiyor
Tugba378 Benim Temmuz Doğum ama çalışmam lazım borçlar var😊 benim merak ettiğim konu biz Doğum parası vs alabiliyor muyuz?
burcuuomer Halles doğum öncesi 8 haftalık izmi doğumdan sonra alabilirsiniz yani doğumdan sonra 16 hafta kullanirsiniz