BurcuY Bfhvcffesra kuzum ben kasılmadan gittim Doğum başlamamıştır diye Devlete gittim sonra doktorama söyledim böle böle diye devam ederse direk hastaneye geç dedi haber ver dedi evdeyiz şimdi bekliyoruz sen naptın kuzum
Bfhvcffesra BurcuY canım tekrar nst bağladı 2 kez düzenli sanci cıktı şimdi tekrar cikacakmi insalah çıkar artık gelsin istiyom belim agriyo ve karnım çok sertlesiyo
Tiredmother BurcuY dualarım seninle bi avazda inşallah 🙏🏻 Sende bize et nolur bi an önce gelsin bizimkilerde 🤦🏻♀️
BurcuY Tiredmother teşekkür ederim kuzum benim 🙏hepimiz bi avazda kurtulalım inşallah 🙏 açılmam ilerlese bari ben sancı hissetmiyorum sadece karnımda sertleşme var bakalım sabaha ne olcak 🙄 inşallah hepimiz doğuralım bu hafta 🙏🙏
BurcuY Bfhvcffesra ben de aynı durumdayım kuzum evdeyim belim ağrıo ve karnım taş gbi 🙄 bende artık gelsin istiyorum 💕 kaç çıkıo sancıların sende benim gibi hissetmiosın sanırım
BurcuY Bfhvcffesra tamam kuzum haber bekliyorum senden beni habersiz bırakma bende evde panik halindeydim 🙄 allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla bi an önce Alalım kucağımıza 🙏💕💕
Bfhvcffesra BurcuY amin cnm arada bel agrisi gidip geliyo ve sertlesiyo karnım halen nst bağlıyım öldüm resmen kıpırdama dedi çünkü
umyhfsa Bilen birisi beni aydinlatsin lütfen y 😊 hani doğumda açıklık şu kadar oldu bu kadar oldu deniliyor ya o açıklığı nst de mi görüyorlar yoksa her seferine alttan mi bakıp anlıyorlar çok merak ediyorum 😦