Bfhvcffesra BurcuY amin cnm arada bel agrisi gidip geliyo ve sertlesiyo karnım halen nst bağlıyım öldüm resmen kıpırdama dedi çünkü
BurcuY Bfhvcffesra ah kıyamam ya evet benimde yine karnım taş gbi uyuyamıyorum uykumdan uyanıyorum aman aman bi ağrım da yok aslında ama
Pnr_jr Bfhvcffesra Nst ye bağlamak kolayı işin , kendilerini garantiye alıyorlar ama o hareketsizlik sana iyi gelmez. Yürümene müsade Yok mu? Merdiven inip çıkma yürüme tam şimdi yapılacak aslında
Bfhvcffesra BurcuY evet cnm esra kızım adıda nisa nur olacak ve nst sanci 20 lerde cıktı azalma olmuş sancimda hayırlısı neyse o olsun
BurcuY umyhfsa bugün iki kere açıklığıma baktılar biraz tabi acıo ama anlık bişi korkma ne kadar az kasarsan kendini o kadar iyi
BurcuY Bfhvcffesra düşmüş senin geri sancın. Adıyla yaşasın çok güzelmiş ismi 💕 ben gittiğimde 40 70 arası gidip geldi açıklık 1 parmak diye eve gönderdiler bakalım sabah nolcak
BurcuY Bfhvcffesra lekelenme olmamıştı alttan muayeneden sonra azıcık kanamam oldu normal dedi şimdi ben Zorladım dedi yolladı valla bende anlamadım 🙄
BurcuY Bfhvcffesra sabah 7 de gel dedi ağrın falan olursa kasılman artarsa hemen gel dedi 🙄 sabah bi daha gitçem nstye gircem eğer durum aynıysa kendi doktoruma gitçem özele
Pnr_jr Bfhvcffesra Yollaması daha iyi sık düzenli sancıya kadar evde geçirin diyorlar suyunuz patlamadıysa
Esra34 Pnr_jr Pnr_jr benim de bugün 13 gün kaldı açılmam yok ve bebek kanala girmemiş dua edin de girsin hayırlısıyla kızlar 😞
BurcuY Bfhvcffesra kuzum ne durumdasın naptın Ben biraz olsun uyumuşum ağrıma uyandım karnım yine taş gbi gideyim bakayım 7 de ne dicekler
Gulblt Bizde kızımla 37+5 olduk yarın muaynemiz var sadece geçen hfta nst bağlandı birşey yoktu ama bazı arkadaşlarda da gördüm mide bulantısı karın sertliği bunlarda bir belirti mi sizlerden görünce mesajları sancı çıktı falan diye bende heveslendim inşallah yarın doğumun yakın der hayırlısıyla 🙈