BurcuY Tiredmother KKızlar hastaneden geliyorum şimdi 20 dakikada bir kasılmalarım vardı nst de sancım çıktı 1 parmak açıklıkla eve gönderdiler sabah yine nstye gitçem 7 de 😱 Pnr_jr Bfhvcffesra Sezenkarademir Elif0992
Tiredmother BurcuY ayy açılışı sen yapıyosun stres yapma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah😍 5 dakikaya inmeden gitme hastaneye evde çek sancını evde açılsın diyolar hep sende öyle yap istersen suyun flan gelmezse suni almazsın boşuna
Sezenkarademir BurcuY hadi sağlıkla al kuzum kucağına. Bende bugün gireceğim nstye inşallah sancım çıkar 😍😍
Elif0992 BurcuY hadi hayırlısı olsun canım inşallah gelir bebişin benimde ağrılarım oldu akşam 8 de adet ağrısı gibi duşa girdim geçti 😂
Deyaat Elif0992 ben buyuk kızımı 3.800 le doğurdum şuan 37 jaftalik hamileyim bu ufak biraz 2.800 daha
Bfhvcffesra Pnr_jr iyi akşamlar canım hastaneye yatis yapıldı az kanamam oldu ve düzenli sanci cıktı yarına kadar devam edilirse doğuma alinacam yada eve gonderecekler
Pnr_jr Bfhvcffesra Canım inşallah az acıyla atlatırsın. Hayırlısı olsun🙏🙏 Belki gelir bebiş. Kaç dakikada bir sancın?
Nill Sonnnn 8😜 yalanci dogum sancilari yaşıyorum. Adet sancisi gibi gelen sonra belime doğru yayilan sancilar. Ama düzensiz ve siddetsiz.
Elifffatih Pnr_jr ya son 9 gün ya da 23 geç görünmüştü benim. Çatı ağrım çok fazla var yürüyemiyorum dönemiyorum adım atınca belim kuyruk sokumu. Ayrılıyor sanki. Bazen kürek kemiklerim bile dönüyor sanki. Bir iki de kusıyorum.
BurcuY Bfhvcffesra kuzum ben kasılmadan gittim Doğum başlamamıştır diye Devlete gittim sonra doktorama söyledim böle böle diye devam ederse direk hastaneye geç dedi haber ver dedi evdeyiz şimdi bekliyoruz sen naptın kuzum