Missn Merhaba kızlar:) babymall.com.tr Philips Avent SCF870/22 Wasabi Hızlı Pişirici ve Bldnder EYLÜL10 indirimi ile 529tl yerine 476tl ye geliyor ayrıca sepette uni baby ıslak havlu 56lı hediyeli haberiniz olsun:))
Aslihan_kaya Dün lcw dan 85×85 müslin örtü 20.tl , şapkalı bebek havlusunu 20 tlye aldım , www.cillim.com da da 3lü uzun kol zıbınlar 15 tl idi. Birtek ıslak mendil ve bez konusunda iyi indirim bulamadın
Modies Koton.com da 125 tl ve üzeri online alışverişlerde geçerli 25 tl değerinde kupon kodu : K632V1
Doga_deniz Zeynep15 dependle ilgili çok fazla muhabbet döndüğü için yazmak istedim alakasız oldu kusura bakmayın ama alacaklar boşa almış olmasın ben geçen hafta sezaryen doğum yaptım doktorum kullanma dedi canım herkes yazıyo ama çok gerekli değil bence. Doğum hikayemde de yazmıştım sabah buraya da yazıyım vesilenle🙃
Zeynep15 Doga_deniz çok faxla muhanneti olduğu için yazdım bende canım. Ben kendimede almadım normal lohusa pedi aldım. Ebe önermedi dependi
Doga_deniz Modies dikişlerin kuru ve temiz kalması lazım bunu çıkar pamuklu çamaşırla normal kadın pedi kullan dedi
Rrraaaiiinnn Doga_deniz merhaba misal gece pedi olanlar buyukce ya onlardan mi almak lazim acaba kohusa kulotlari var tek kullanimlik onlar falanda alsak gereksiz olur sanirim
Doga_deniz Rrraaaiiinnn bence lohusa küloduyla depend çok farklı değil canım. Ben şimdi alacak olsam kotexin gece pedi varya kocaman oluyo 🤭 bi paket ondan gerisini normal alırdım
Rrraaaiiinnn Zeynep15 baby me lohusa pedi ve baska seuler cikiyor sizin aldiginizin linki varsa yafa markasi atar misiniz doktorunuz kullandiginiz urune olur demia ya depend alacaktim bende almamisim iyiki :)