Rrraaaiiinnn Zeynep15 baby me lohusa pedi ve baska seuler cikiyor sizin aldiginizin linki varsa yafa markasi atar misiniz doktorunuz kullandiginiz urune olur demia ya depend alacaktim bende almamisim iyiki :)
Doga_deniz Rrraaaiiinnn bence lohusa küloduyla depend çok farklı değil canım. Ben şimdi alacak olsam kotexin gece pedi varya kocaman oluyo 🤭 bi paket ondan gerisini normal alırdım
Srnkrbrn Arkadaslar sunny baby ve baby plus bsbek arabası arasında kaldım ben kullananlarınız yorum yapabilir mi rica etsem ilk defa alıcaz emin olamadım simdiden teşşekkürler
Srnkrbrn Arkadaslar sunny baby ve baby plus bsbek arabası arasında kaldım ben kullananlarınız yorum yapabilir mi rica etsem ilk defa alıcaz emin olamadım simdiden teşşekkürler
Yerim Kızlar phılıpısh avent ürünleride yüzde 62 indirim var ben yenidoğan biberon seti aldım ayrıca yeni üye oldugun için 10 tl de indirim veriyor avent ürünleri gayet hesaplı welcomebaby.com.tr
Glydn Yerim ben baktım şimdi yüzde 30 indirim var fiyatlar diğer yerlerle aynı yani. Siz ikili yenidoğan biberon mu aldınız?