Nesli9415 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Battaniye/3379055/577871 10 TL
Modies Yelss 23 gün önce aşağıdaki şekilde cevaplamıştım merhabalar instagramda @civilimcom hesabında gördüm 90x60 lık olan 169 tl yazmış 120x60 a da 299 yazmış. İnstagram hesabınıza atabilirim
Mhnds2357 etugce intaslar.com’dan aldım instagramdan da takip ediyorum çok güzel kumaşları var tavsiye ederim☺️
Nazlisezgin Esenyurtta oturanlar haramidere sanayinin oraya bücürük indirim çadırı açmış hem yetişkinlere hem brbişlere tulum lar falan uygun, bide baby malda nuk emzik ve biberonlsrında indirim var
Sirincili Bilgilendirme: "BEBEK10" kodu ile Bebek, Oyuncak kategorisinden alisverisiniz size ozel 10 TL indirimli! Hemen tiklayin, bebeginizin tum ihtiyaclari Migros Sanal Market ile siz hic yorulmadan indirimlerle kapiniza gelsin
mary1709 Sırt Destekli Hamile ve Emzirme Yastığı Ekru 50tl ye satılıyor şu an ebebekte ihtiyacı olanlar hemen alsın bence 🙂
Doga_deniz Zeynep15 dependle ilgili çok fazla muhabbet döndüğü için yazmak istedim alakasız oldu kusura bakmayın ama alacaklar boşa almış olmasın ben geçen hafta sezaryen doğum yaptım doktorum kullanma dedi canım herkes yazıyo ama çok gerekli değil bence. Doğum hikayemde de yazmıştım sabah buraya da yazıyım vesilenle🙃
DeryaKuzusu İnstagram Bebecimo sayfasında üçlü cam biberon seti 25 lira. Kanserojen madde içermez diyor ama nasıldır bilmem.
Eliferva27 Mrv60 rica ederim ben daha önce sleepy farklı bir ıslak mendil aldığım için bundan almadım o yüzden bilemiyorum