HavvaGuzey Kızlar hepsiburada sallanır ana kucağı 99 tl ihtiyacı olan varsa bence cok iyi fiyat. Ayrıca başka ürünlerde de iftar sahur indirimi var isofixli oto koltuğu 9-36 kg 499 tl di.
Rrraaaiiinnn Merveftma merhaba urunler ne kadar sure gidiyor acaba . Bi set aldim 2/2020 tarihine kadar skt. Doğum um nasipse agustosta olacak. 2.set almak gerekir mi yoksa 6 ay yeter mi ?
Merveftma Rrraaaiiinnn kullanim sıklığıniza göre değişebilir. Benim sampuanla losyon bitmiyor . Bebek yagı kendim de kullandigim icin bitiyor. Bitince sadece onu yeniden siparis veriyorum.
Rrraaaiiinnn Merveftma anladim gonul ister her gun bici bici yaptrmak ama haata olur bebisim ondan yaptiramam sanjrim nasipsr bitmeye yakinken alirim pahalanmaz ins :)
Cagla94 Kızlar bu hafta sonu Bursa Bottibebe de tekstilde 1 alana 1 bedava kampanyası var https://www.instagram.com/p/Bx1LodElYYU/?igshid=13qyho0wo22sm
denizcik PitirciginAnnesi22 kusura bakmayın yeni gördüm. Ben 40 tl ye almışım. Elwing6 şindi baktım da nevresimin ölçüsü 100x150 miş
Modies Yelss 23 gün önce aşağıdaki şekilde cevaplamıştım merhabalar instagramda @civilimcom hesabında gördüm 90x60 lık olan 169 tl yazmış 120x60 a da 299 yazmış. İnstagram hesabınıza atabilirim