YeniAmne Merhaba anneler, ben genç bir anneyim haliyle nekadar bilgili olsamda tecrübeli değilim. Tecrübeli ve bilgili olarak hepbirlikte bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaya fikirleşmeye? Şu güzel havaların tadını çocuklarımızla kaynaşarak sosyalleşmeye ? Varmısınız? Anneliğe ve bebeklerek dair herşeyi konuşalım kahvaltılar düzenleyelim isteyenler olursa çocuklarımızla etkinlikler yapalım her konuda konuşalım.. Bunun için bir instagram hesabı açtım kolay olsun bizim için diye isteyenler buyursunlar gelsinler AKTİFANNE @aktifanneee 👼🏻🙃
TuKa Kızlar sabahlıklı pijama takımı almak istiyorum önerdiginiz bişeyler var mı yada nasıl bişey almalıyım
Rrraaaiiinnn Sedasss merhaba ben buhar makinasi weewel aldım ama yüksek modelinden değil bu orta halli olan whc714 modelinden kullanmadım daha ama yorumlar güzeldi ve videosunu izledim bi tane üfleme etkisi hoşuma gitmişti bilginiz olsun.
Hayalimibekliyorum https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Battaniye/3505750/598570?colorType=en-US&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=TR_SEM_FB_Linkad_ProductCatalogs_AllProducts_Smartly&utm_term=utm_term=remarketing muslin ortuler indirimde kislar
Fatmakrt @adm daha önce de yazmıştım tavsiye postunu sabitleyin diye lütfen. Ama madem onu yapmıyorsunuz buranın ismini değişin lütfen çünkü indirim değil tavsiye postu olmuş burası
Bilgeeee Ben beşiğimi aldım geçen hafta 550cşvarı idi ancak bugün fark ettim ki 390olmuş belki düşünen varsa https://www.hepsiburada.com/babybee-cosy-kademeli-anne-yani-dogal-sepet-besik-krem-p-HBV00000F8ODB?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjwiN_mBRBBEiwA9N-e_g_lkJ4nOTbwmscik76OD_6HqIQbjK3g4RLGDAQucEwar2CIZ_6UZBoCtMsQAvD_BwE#reviews
Rafiye07 Bilgeeee ben 8mayısta 390 ₺ ye sipariş ettim.Hatta burda da paylaşmıştım.3 gün sonra kargolanacak yazıyor.Kalitesi nasıl memnun kaldınız mı?
PitirciginAnnesi22 Fatmaa123 sabun güzel ben yıkadım. Green clen almıştım daha iyi diye o yeni kıyafetlerin hepsini eski gibi yaptı hepsi tülerdi bebepan ın chicco nun Aziz bebenin ürünleri vardı bi de.diğerlerini dalan la yıkadım aynı şekilde hiç bi şey olmadı
Medinemedi Ana kucağı kullanan var mu özellikle otomatik sallanan Öner’i postunu bulamadık kusura bakmayın kızlar ama yarın akacağım çok kararsızım siz ne kullanıyorsunuz
mary1709 Medinemedi ben ebebekten aldım indirimde Joie serina 2 in 1. Çok güzel çok kullanışlı. Bi bak istersen.
denizcik Medinemedi aynen ben de joie serina aldım ama daha kullanmak nasip olmadı. Kullanana arkadaşlarım çok memnundu ben de indirm zamanı kaçırmak istemedim.
Bilgeeee Rafiye07 şimdi baktım yine fiyat inmiş anlayamadım. Ben de dün gece sipariş ettim videosu vardı güzel geldi gözüme henüz yakından görmedim umarım oradaki gibidir