Selenzy1 Elifffatih bende kalitesine bakarak aldım yıkadım makineden bir çıktı sünmüş ağzı gözü bir yere dağılmış yıkamadn kaynıklı olsa diğerleri de öyle olurdu inş yıkama sonrası memmun kalırsınz:)
PitirciginAnnesi22 Fatmaa123 sabun güzel ben yıkadım. Green clen almıştım daha iyi diye o yeni kıyafetlerin hepsini eski gibi yaptı hepsi tülerdi bebepan ın chicco nun Aziz bebenin ürünleri vardı bi de.diğerlerini dalan la yıkadım aynı şekilde hiç bi şey olmadı
Doga_deniz PitirciginAnnesi22 ben de green clean kullandım burdaki yorumlardan görüp almıştım gayet güzel iki üç makine kıyafet yıkadım hiçbi şey olmadı
PitirciginAnnesi22 Doga_deniz bilmiyorum aynı derece de ikisini de aynı şekilde yıkadım sadece deterjan farkı vardı çok üzüldüm renkleri bile bi ton açılmıştı
mary1709 Bellabells sen onu sepetine ekle illa ki indirim oluyor joie markalarında. İnşallah uygun bi fiyata denk gelir.
Bilgeeee Rafiye07 şimdi baktım yine fiyat inmiş anlayamadım. Ben de dün gece sipariş ettim videosu vardı güzel geldi gözüme henüz yakından görmedim umarım oradaki gibidir
DenizKartas Oztrk merhaba bende Karapürçek te yim de nerde ki bim acaba açık yazarsanız gidip alacagım çok iyi gelecek banada
Fatmaa123 Kızlar bugün şoktan küvet aldım 25 liraya küvete uygun file bulabilirmiyim acaba hepsi aynımıdır boyutları
Ayseakcay Kız bebekler için havlu 19.90 tl https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/3234615/573106